mandag den 11. april 2011

2 dage gamle

Det går rigtig godt med hvalpene, Woogi er en super mor, som passer sine børn rigtig godt. Hun tillader at man sidder nede i fødekassen sammen med hende. Hvalpene tager godt på, der er godt liv i dem, især når de ikke kan finde patten. Jeg havde besøg af en rigtig god ven som tog et par super gode billeder af de 4 fantastiske babyer :-) Han hvalp 1 Han hvalp 2
Han hvalp 3
Tæven.
Alle har fuld krave, helt hvide forben, 3 har bliss i panden men jeg er sikker på at et par af dem forsvinder når de bliver store. Den ene han er helt sort i hovedet. Alle har fine sokker på bagben, og i alt er de bare perfekte :-)
De har alle taget fint på, ingen har tabt sig, så Woogi må have en god mælk. Alle er som sagt solgt, og alle har fået af vide at de har fået en hvalp her, det har ikke været nemt da der ligesom kom hanner istedet for tæver, men sådan er det jo med avl, vi ved aldrig hvad der kommer. Hannerne bliver ikke valgt ud til kommende ejer før til allersidst, så dem af jer der kender kommende ejer, lad vær med at plage disse ejere, da de ikke ved noget:-)

1 kommentar:

Berit Bilde sagde ...

Tillykke med kuldet. De ser fine ud