lørdag den 2. april 2011

Udstilling i Tønder

Mens jeg selv gik hjemme og ordnet huset, og fik trænet spor med Viva og Woogi. Og ellers passede Woogi som snart gerne må føde. Så var Dixie, Etta og Chip taget til Tønder for at udstille og gå op til LP :-) Og sikke nogen resultater de kom hjem med. Her er det smukke Dixie datter af Monty og Ronja, kors hvor hun ligner Woogi :-) Nå men det var Dixie første udstilling, jeg ved at Louise var temmelig nervøs, prøvede over mail at berolige hende. Dixie blev ført af Charlotte, tusinde tak for det. Og det endte med at Dixie fik excellent og 2 vinder af klassen. HURRA og TILLYKKE det er bare så flot :-) Glæder mig til at se jer her over til hvalpedagen :-) Billede under er Dixie og Louise datter fanget af Susanne Warming, tak for de gode billeder :-)
Så kommer det til Chip og han fik excellent og vinder af sin klasse, hold da op hvor flot, Tillykke Johanna, vi vidste jo at han er super smuk :-)

Etta var op i LP3 og om ikke også hund gik hen og viste flaget og kennel navnet, Etta fik en flot 1 præmie og vandt klassen og nu mangler Kirsten og Etta kun 2 gange 1 pr for at kunne kalde sig DKLPCH. Men jeg ved at det skal I nok får hen. Også et KÆMPE stort tillykke til Kirsten og Etta.

Man kan kun være stolt når det går ens hvalpe godt. Og jeg er rigtig glad for alle sms og telefon samtaler :-)

3 kommentarer:

Anni Pedersen sagde ...

Til lykke med alle de flotte resultater :-)
Anni og Duchesse

camilla o skägglusarna sagde ...

Vad fina resultat! Grattis till er alla. Lykke lär sig nu massor med agility. Superkul! Och det lönar sig i form av mat och mat är gottttt! Såg du att jag gjort bort mig med rabiesvaccinet? Så dumt och helt fel.... Vi kan kanske komma en annan gång? Men det hade ju varit kul att se alla syskon o släkt. Mågott!

Susanne Rødtness sagde ...

Hej Pia.

Tillykke med alle de flotte resultater. Super flot.

Knus Susanne og Co.