lørdag den 9. april 2011

Velkommen til de nye "Bi" hvalpe

Så kom dagen hvor Woogi´s 2 kuld blev født. Hun havde været urolig hele natten, og meget tidlig til morgen gik vandet, første hvalp en han :-) Hvalp 2 en han, ok tænkte jeg så kommer tæverne, som jeg jo havde flest købere til. Men nej hvalp 3 en han og hvalp 4 der kom min længe ventet tæve. Billede viser Woogi i en presve. Hun pressede igen og jeg kunne godt se en hvalp, men desværre gik fosterhinden og jeg ventede gik tur og ventede. Woogi var træt. Og tilsidst måtte jeg ringe til dyrlæge Niels, som ville kigge forbi. Desuden fik jeg fat på Laila som smed alt hvad hun havde i hænderne og kom flyvende. Woogi fik noget vestimulerende, men Laila kunne ikke få fat i hvalpen. Niels kom og Woogi fik en sprøjte mere, og tilsidst måtte Niels prøve at hive hvalpen ud. Og jeg skal lov for at jeg skulle holde fast i Woogi. Men hvalpen kom ud og den var død. Niels prøvede alt men der var ikke noget at gøre. Denne hvalp var også en han og nu ligger han begravet nede bag i haven med vandløb og anemoner :-)
Woogi fik disse 4 dejlige hvalpe, som alle har fundet et godt hjem :-) Skønt at kunne gøre folk glade :-)
Dejlige billeder af 4 skønne Woogi/Carson hvalpe:-)
Alt mens dette stod på passede Viva, Aya og Ronja sig selv, og jeg er meget imponeret over Viva som ellers hader at være skilt af fra mig, hun passede sig selv ude i haven :-) Nu er der tid til at træne lidt med Viva og hygge om de to andre, mens Woogi passer sine børn.

Til sidst en stor tak til Laila, Niels og Julie som kom og hjalp mig og især Woogi igennem :-)

7 kommentarer:

Shenaja sagde ...

Hej Pia
Stort tillykke med det flotte kuld, hvor er de bare fine :o)).
Knus
Charlotte

Susanne Rødtness sagde ...

Hej Pia.

Stort tillykke med det flotte klud, hvor er de fine. Godt gået Woogi :-)

Knus Susanne

Ann Borreskov sagde ...

Kæmpe kæmpe TILLYKKE fra storebror Ozzy. Vi glæder så meget til at se de små "guldklumper". Stort knus til alle ozzys småsøskende og hans seje mor Woogi.

Dorthe sagde ...

Hej Pia !
Et STORT tillykke med de skønne små. Glæder mig til at følge dem, og ikke mindst om de slægter Callie på med hensyn til temperamentet ;-)
Knus
Dorthe

Anni Pedersen sagde ...

Til lykke med de små nye vidundere. Glæder mig til at følge dem.
Anni og Duchesse

Marianne sagde ...

De er bare SÅ yndige og jeg glæder mig helt vildt. Det bliver 8 lange uger, men forhåbentlig også 8 fantastiske uger.

camilla o skägglusarna sagde ...

Grattis o Lykka till, till de små underverken! Det kan bara bli små toppenvalpar hälsar Lykke.

Mågott