lørdag den 30. april 2011

Far Carson

Far Carson er jo på besøg her hos os i disse dage. Han fik lov til at komme ind og kigge på hvalene, syntes det var et sjovt billede med mor Woogi og hvalpe samt far Carson inde i fødekassen.
3 meget trætte hvalpe

Nu kommer de ud af kassen for at lege, men med trægulv som er glat skal de have et tæppe som underlag. Igår kom Helle på besøg som skal have en af hannerne, hun sov her til i dag, og det har været et par gode og hyggelige dage, tror Helle var glad for at se hvordan hvalpenes hverdag foregår.Her sidder hun med et par af hvalpene, mens den ene hvalp har taget fåret som sovekammerat.


Helle med 4 hvalpe, og mormor Ronja i baggrunden.

Nå ja Trouble og Chip er her også, og Trouble fik pludselig noget galt i halsen, en form for falsk luft, og han prustede og stønnede, så måtte han jo ind til mig og hvalpene, ihhh hvor han nød det.


I morgen får hvalpene også besøg, og det er altid sjovt når nogen skal se dem efter en uges tid, for der er godt nok sket rigtig meget. De leger sammen, de prøver at løbe væk, de er ved at kunne kravle ud af føde kassen. Puha det bliver en sjov tid vi går i møde.

Ingen kommentarer: