mandag den 5. januar 2009

Morgenstund.

I dag har vi så igen håndværker, og jeg har valgt at blive hjemme, denne gang skulle de lave garage taget, så igen skulle de arbejde ude omkring det vindue hvor hvalpene ligger. Men de små hvalpe er så gode til lyde så de reagere slet ikke, og jo de kan sagtens høre.....

Ronja derimod skal lige ind imellem fortælle disse håndværkere hvem der passer på huset her. Hvad laver man så, når sådan nogle fyre render rundt om huset, jo man leger med hvalpene tager video og billeder så her følger lig et par video fra en tidlig morgenstund.
Hvalpene har fået en metal plade, som når den liller udenfor larmer, men herinde hmm, der larmer den kun når de løber over den, og den er glad, desuden har de fået slangen, og som I kan se så er den slået ihjeld.

Her er Destiny så igang med morgen gymnastik, hun er ved at øve balance.

Her er vi så igang med at lege, og hvad er det dog der står der, jo Pias kaffe kande er kommet på gulvet, den må de jo lige undersøge...

Som sagt er håndværkerne rundt om huset, så her ser i så min vagthund Woogi, hun står og holder meget øje med hvad de laver uden foran vinduer!!!!

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Godmorgen? Thank you for visiting us :) Please come again. We like your blog.

Josh and Jessie