tirsdag den 13. januar 2009

Mere leg

Vi har også øvet lidt bur, da de i morgen vil komme ud og køre en tur, for første gang. Her er det Dweet der kigger ud.
Destiny er lige ved at banke Dweet.
Dazzler smuttede ud mellem de nederste riller, men blev puttet ind igen. Dreamy var i drømmeland, hun lå og sov inde i stuen.
Jeg har en en sheltie til at stå udenfor, men har haft den inde til vask, den skulle lige undersøges der var sådan set 3 sheltier her på billedet.
Efter et par gode oplevelser så er det godt med en lur på ryggen, her er det Destiny der er i drømmeland.

I dag, fik de små lov til at komme ud på grus. De store løb rundt og legede, mens de små peb og løb lidt. Pludselig løb de store ind mod skoven og gøede. Der kom min nabo gående, Så skulle hun selvfølgelig hilse på de små. De to hanner syntes det var koldt, så de blev efter et stykke tid sat ind i huset igen. Og i løbet af 1/2 sek var Dreamy væk, pist borte, ALARM. Først ind i huset igen kalde hvalpe lyde, der kom kun de to hanner, så ud igen, kalde næ, der var kun Destiny, ind i huset lidt mere panik, kalde igen kun de to hanner. Pludselig råber naboen, hun er her. Ud igen, Dreamy var løbet rundt ved brændeskuret og ind i haven, der stod hun så og kunne ikke komme ud igen, da der var hegn lige der hvor hun stod. Puha. Jeg fik hende ud, Destiny var på det tidspunkt kommet ind sammen med Ronja, så der var kun Aya, Woogi og Sami udenfor. Tror I den lille havde fået nok, nej da, hun skulle jo ud og løbe sammen med Woogi og Aya, hmm, og pludselig kom hun ned i en af Aya løbe huller, der var lidt vand, Dreamy stoppede op, kiggede og tog tilløb, da hun jo skulle med Aya og Woogi. Pyh, der er godt nok gang i den.

Jeg er lidt sikker på at skal Dreamy med mig ud, så bliver det uden hendes søskende, ellers har jeg ikke styr på hende...

Der blev ikke taget flere billeder eller mere video, da jeg som I jo kunne læse havde hænderne fulde....


2 kommentarer:

Cool Design Shelties sagde ...

Ja, de er hurtige de små tingester :o)

//Bente

Pia sagde ...

Ja puha, men det er ikke sjov, når de pludselig er væk.. Men den havde det sjovt.