onsdag den 14. januar 2009

6 uger.

I dag er vi 6 uger gamle, puha tiden flyver og de små flyver med. Jeg havde aftalt med Tove som har sheltien Kiwi og Breton Tera at jeg ville tage 2 hvalpe med og køre ud til Aabenraa. Det var første gang de var med ude i bilen, Woogi var med, Jeg valgte at tage Dreamy og Destiny med, altså de to tæver. Den ene hylede indtil vi var i Tinglev så var der ro, der er ca 30 km til Aabenraa.

Der var slet ikke sket noget, skønt, så da jeg tog de små ud af bilen og Woogi blev smidt ud på græsplænen sammen med de andre, så hyggede Tove og jeg os med de to små, Tove har meget legetøj til hunde, som siger en masse sjove lyde, men det var ikke noget der generede de to små piger, selv grisen skulle bare have bank.Så blev Kiwi lukkede ind, hun var ligeglad, så kom Tera og det skal siges at Tera er 9 mdr gammel, vi var lidt nervøse, men Tera kiggede og gik derefter bare rundt blandt de to små, som om hun havde gjort det hele livet.....Nå men på et tidspunkt efter de havde sovet gik Dreamy igang med at lege med Woogi og Tera, den gule blækprutte med mange ben var sjov, men pludselig havde både Woog, Tera og Dreamy fat iden, og vupti så fik Dreamy en flyvetur. Hun rejste sig dog hurtigt og gik hen for at lege med igen.

Hjemturen gik også godt, de sagde slet ingen ting. Dejlige hvalpe...

Her er det Destiny der er faldet i søvn, det er hårdt at være med i byen.

Mødet med Tera.

Blæksprutten skal have bank.

Spændende nye legetøj.

En bold der siger sjove lyde, den var et hit. Og forresten så har Tove trægulv på, det har de ikke prøvet at være på før, men det generede dem ikke.


Grisen der er sjov.


Tove var forresten også sjov at lege med. I næste uge er det de to hanner der kommer med i byen.

Ingen kommentarer: