lørdag den 28. august 2010

Woogi og Etta

Sheltie udstilling i Køge
Her havde både Kirsten og jeg meldt henholdsvis Etta og Woogi til. Det blev til en rigtig god dag for os alle.

Billede herunder Woogi

Etta skulle ind i junior klassen, og om ikke hun gik ud med en Exellent, og skulle selvfølgelig ind igen :-) Hun skulle op mod de andre tæver der også havde fået Exellent, og om ikke hun gik hen og vandt klassen. Flot og et stort tillykke med det. Etta blev også den bedste unghunde hund og fik dermed en vandre pokal, som Kirsten dog afleverede igen :-)
Billede herunder er Etta.
Så skulle Woogi ind, hun stillede op i åben klasse, og her fik hun også et Exellent, sejt, når man tænker på at for 14 dage siden fik hun en good. Woogi gik hen og blev nr 2 i åben klasse tæver, slået af en pæn zobel tæve. Men dommeren havde da sagt til Johanna at Woogi var den flotteste sort/hvide hun nogen sinde havde set :-) Stolt JA
Atter Woogi.
Da begge havde fået Exellent, så skulle de op mod hinanden, og sørme om ikke dommeren var ret vild med de to sort/hvide fra kennel Foula, så Woogi blev nr. 2 og Etta blev nr. 4 FLOT FLOT
Bedst i tæve. En Svensker, Woogi, en Dansker og Etta

Det var en rigtig god dag, og der skal lyde et kæmpe stort TAK til Johanna der fremviste begge hunde rigtig godt, uden dig kunne vi ikke have gjort det samme :-) Woogi og Etta ligner en million når Johanna går med dem. Jeg var rigtig stolt af, at mit opdræt nåede så langt på en udstilling. Marianne var taget med os, for at heppe på Woogi, og hun havde taget bror Zippo med, som dog kede sig, far Monty, som prøvede at finde et par lækre damer, og mor Ronja som var med som støtte. Desuden havde Johanna taget bror Trouble med(og han levede op til sit navn, ved at hoppe ud af halsbåndet et par gange :-) Dygtig dreng :-) ) og Woogi`s gode veninde Luna, så der var en god familie støtte til de to deltager.

3 kommentarer:

Hanne sagde ...

Kæmpe Tillykke Pia... det er da super flot og stort at dine hunde klarede sig så flot..;o)))Kan godt forstå at du er stolt over dit opdræt.
Hanne

Anni Pedersen sagde ...

Til lykke med de flotte resultater. Ja det hjælper når de bliver handlet ordentlig, ligesom i både AG og LP :-)
Mange hilsner
Anni og Duchesse

camilla o skägglusarna sagde ...

Stort Grattis! Både till finfina agilityresultat och till framgångarna på utställningen till er alla! Ja, visste är det bara supersuper-läckra, de små svartvita! Lykke ska ut på en inoff. snart. Ska bli spännande.
Mågott/ Camilla