mandag den 2. august 2010

Super Woogi

Mens Marianne var taget til landsholds samling, kørte Bent, jeg og alle hunde til Kolding, hvor vi skulle løbe agility hele weekenden uden at lave andet skønt....

Billederne her på siden er taget af Gitte Poulsen Og de er fra Fionia cup, hvor Woogi faldt ud af posen.
Nå men tilbage til Kolding. Det blæste temmeligt meget da vi ankom, Jeg satte stævne telt op sammen med Mona, mens Bent fik sat telt på campingsvognen. Derefter spiste vi sammen med Mona og Gerhart. Vi gik tidlig i seng, da vi jo skulle på allerede kl 0800 næste dag.

Lørdag lagde jeg ud med et super løb med Woogi, vi blev nr. 6 i spring åben, hold da op, et fejlfri løb med hende, agility åben gik knap så godt der sneg sig nogen fejl ind. Men Woogi havde det sjovt. Aya derimod løb som hun gør enten godt eller knap så godt, det der nok var mest irriterende var at i spring åben, hvor Aya var nede i en svær kombination, pludselig blev der råbt rundt om banen, at der var en løs hund der inde. Aya rev en pind da hun jo så efter hvorfor der pludselig var et sådan spetakel. Og senere var der flere der sagde der blev råbt Aya...... Nå men jeg stopper hende og bliver derved disket, siger stille til dommeren at der var en hund inde på banen, men imellem tiden var den kommet ud. Vi gik tilbage og tja så måtte jeg jo få et omløb men mine 5 fejl havde jeg med mig. Søster Hansen kom ud og sagde til dommeren at det ikke var Aya skyld, men at alle havde råbt og derved havde Aya reagerede, men nej, de 5 fejl var der og færdig med det.... Vores omløb var fejlfri og havde vi ikke haft de 5 fejl, så var vi endt på en 4 plads nu røg vi helt ned på en 25 plads. Og heldigvis så havde jeg de DM udtagelser der skulle til ellers var jeg nok blevet sur.


Woogi fik desuden en 3 plads i agility klasse 1 og dermed også en pind til samlingen. Jamen lille hund det køre jo for hende. Så blev jeg tilgængel syg, jeg måtte gå ned og ligge mig i campingsvognen og måtte også kigge lidt ud i toilettet. ØV ØV ØV ikke flere løb til mig, og resten af dagen lå jeg bare hen... Ikke den sjoveste måde at være til stævne på.

Næste dag gik det lidt bedre, fik meget lidt mad og kørte dagen igennem på et par colaer.

Woogi løb igen formidabel og blev nr. 5 i spring åben, endnu en DM udtagelse og hun vandt spring klasse 1. Aya var mere eller mindre bare med. Senere på dagen havde jeg bestilt tid til massage til hundene, vel viden at der var finale, men ingen af mine hunde skulle deltage for så gode løb havde de jo heller ikke haft.... Aya var påbegyndt sin massage, da Bent kom ned for at sige at hun altså var i finalen øhhhhhhh godt så, men hun skal så trækkes, da en gang massage til Aya er lige med god nat og sov rigtig godt i meget laaaaaang tid. Så sagde Bent også tja Woogi skal også med. UPS WOOOOOOOGI nærmest skreg jeg, han må da have set forkert !!!!!! Men nej Woogi skulle i finalen. Hmmmm Tankerne fløj i hovede skal - skal ikke - skal - skal ikke. Og jo skal så Woogi skulle i finale.

Ingen massage til lille hund, Aya blev lagt i seng, og Woogi og jeg gik atter ned mod agility banen, tja en skal jo være klovn så hvorfor ikke os....


Banen var svær, ihvertfald til Woogi, da der er mange ting vi slet ikke har trænet endnu, og dem vi skulle op imod var klasse 3 hunde, hunde der har været til DM flere gange og hunde der har været på landsholdet. OK tag dig sammen Pia var der flere der sagde, og tja jeg er jo konkurrence menneske og tog mig sammen, vi skulle løbe som nr. 2 og der var 10 med i finalen. PUHA sommerfuglene kom godt nok til Kolding og hoppede alle ned i min mave. Men men men Woogi/mig tog os sammen vi løb det aller bedste vi nogen siden havde gjort, hun gjorde alt hvad jeg bad hende om, og vi havde et super løb, kom i mål fejlfri JEEEHAAA. Så var det jo bare at stå og vente, til resten havde været igennem. Og om ikke de faldt på stribe, flere blev disket, flere havde fejl. Til sidst var der 3 hunde, Louise med sin border terrie kom igennem fejlfri og på nøjagtig samme tid som os. Sejt, det plejer at være en hurtig lille hund, så Woogi har løbet godt til. Næst sidste hund kom til at rive en pind, synd da den ellers var hurtigere end os. Sidste hund kunne heller ikke følge med, så om ikke at lille WOOGI blev delt vinder af finalen. SEJT.

Men arrangørene ville det anderledes, da de "kun" havde en pokal og 2 spring til vinderen, så skulle den endelig vinder findes !!!!!! Vi skulle ud i et omløb, både Louise og jeg ville ikke, men vi skulle, og bagefter kan vi sige hvorfor gjorde vi det. Vores hunde havde på det tidspunkt ydet rigtig meget. Nå men Woogi skulle starte og jeg var ikke mere helt ved mig selv, Woogi var træt og vi blev allerede disket på 3 forhindring. Lidt synd for Woogi, men vi hyggede hele vejen rundt.

En lidt tam måde at gøre det på. Man sige jo heller ikke til 2 maraton løber der kommer ind på samme tid, i skal lige løbe om, da der skal findes 1 vinder.......


Men heldigvis var der mange der sagde at Woogi også var vinder og det vil jeg også selv holde på.

Så min lille seje tøs af en Woogi vandt hendes første finale hun nogen sinde har været i :-) Og jeg er rigtig stolt af den hund som jeg ikke altid selv tror på kan en masse.

Tak til alle dem som råbte til mig under løbet, det betød rigtig meget for mig :-)

2 kommentarer:

Anni Pedersen sagde ...

Til lykke med de flotte resultater.

Anni og Duchesse

camilla o skägglusarna sagde ...

Stort Grattis till Mamma o hennes människa! Jag kan också springa väldigt fort, så jag hoppas matte vill tävla med mig sen när jag blir lite större. Vinner man mat också? Jag tycker jag är en strålande stjärna redan nu och kan allt redan... men de där människorna verkar inte riktigt hålla med.
Kram Lykke