mandag den 4. august 2008

Coco og Cilja til Belgierklubbens træf

Hej Cilja, du skal ikke lukke øjenen det er mig Coco.Hej Coco skal vi lige lege eller hvad??Eller skal du have bank Coco??.Ups mor Aya er der også så må vi heller være søde.


Over på Stevns kom Cilja for at besøge Aya, Coco og mig, hvor er det rart med mine hvalpekøber som gerne vil komme og se Aya og jeg løbe agility tak for støtten Jens, Kirsten, Rikke og Cilja tror nok at det hjalp.....

Når men Coco og Cilja kunne bedre lege denne gang, de var heller ikke så trætte som sidste gang de mødtes, så de hyggede sig hele lørdagen, Aya kunne også godt lide Cilja, jeg ved også at når Aya bliver træt så er hun ikke en så social hund, men heller ikke Aya var speicial træt denne lørdag.

Der var nu ikke nogen tvivl om at Coco og Cilja kommer fra samme sted, de ligner hinanden rigtig meget, Aya opdrætter Angela sagde også at de lignede Aya. Det er nu rart at kunne lave en ens type .

Det var nu en rigtig hyggelig lørdag og vi fik alle set lidt udstilling, Coco og Cilja blev vist frem til nogen som har set dem som hvalpe så det var lidt sjovt. Endnu engang tak Jens og Kirsten at I ville komme helt derned for at hilse på os.....


Coco legede også med Anett nye hund Yaba, de havde det sjovt, hvilket også kan ses.

Ingen kommentarer: