lørdag den 21. maj 2011

Første køretur.

Så kom dagen hvor hvalpene skulle ud og køre for første gang. Vicky kom sammen med Zimba og vi var inviteret ud til Kirsten med Etta. Vi stoppede Woogi og 4 hvalpe samt Zimba og Viva i bilen. Og kørte ud til Kirsten. Kors hvor der var hyle koncert. Vi stoppede op tog en ene han hvalp ud og kørte igen, det gav lidt ro. Ingen af hvalpene var syge havde brækket sig eller noget. Skønt. Her på billede er de lige kommet ud af bilen ude hos Kirsten. Kirsten havde besøg af Jannie med sheltierne Bounty og Cody, desuden var der Etta, Speck og Baily og borderen Anton.
Etta betragter sine søskende :-)

Kirsten har jo en agility bane, Woogi skulle lige vise hvad en tunnel er :-)

Ok sagde de små, vi skal bare løbe igennen, en af hannerne stod på ydersiden og blev total sur over at de larmede inde i tunnel. Men alle hvalpe løb igennem tunnel. Faktisk var det rigtig sjovt.

Det er sikkert svært at se men faktisk er Viva inde i tunnel. Det var første gang for hende også, men når de små kunne så kan Viva også :-)


Vi gik en tur over Kirstens græs areal og Viva var så lige nede og bade i søen, sheltierne stod på kanten og gøede, og tja Cody, Bounty og Woogi var knap så pæne bagefter. Men sjovt det havde de. Hvalpene var ligeglade, de har virkelig oplevet noget og var ikke bange for noget som helst. Kirsten havde en legetøjs kat, der griner sindsygt meget via rystelser, og den blev nærmest overfaldet af de små :-) Det var en god dag for Vicky, mig, hvalpene og Viva :-)

Ingen kommentarer: