tirsdag den 15. februar 2011

Viva og hul i munden

I nat på et tidspunkt faldt Viva ned af sengen, og hun har nok ramt Aya, jeg hørte et meget lille piv også hoppede hun op i sengen igen. Og vi sov alle videre. Om morgen lå vi lige 5 min og nussede og jeg mærkede hun var våd om munden. Vi stod op og de blev luftet, derefter tog jeg Viva hen til lyset for at se, og hun var helt vildt hævet på venstre side af hovedet :-( Og da jeg endelig fik løftet op i læben var der en stor flænge indvendig..... At ringe til chefen og sig at jeg nok måtte til dyrlæge.
Her er Viva og man kan til nøds se hendes hævelse.
Fik fat i dyrlægen og skulle komme med hende kl 0930. Han kiggede på hende og sagde hold da op et stort hul.... Viva fik et par sprøjter og nogle piller som hun skal have de næste par dage. Men han kunne ikke gøre noget ved flængen. Den er ca 3 cm lang og pæn dyb. Billede her er Viva set fra oven.
Det måske knap så pæne billede er det her, hvor man kan se hendes flænge, hun kan nu godt lege lidt med hendes legetøj, men i dag tog hun en pind udenfor og der sagde hun atter piv.

Sådan kan det gå, Viva er heldigvis ikke ked af at komme til dyrlæge, Niels er nu en flink fyr :-) Jeg selv gik til lægen om eftermiddagen og fik afvide at jeg har halsbetændelse, så det er det helt store pille orgie vi er igang med herhjemme.

1 kommentar:

Liselotte sagde ...

Altså som hun dog er uheldig den lille Viva:0(