søndag den 13. februar 2011

Viva og Dee

Det har været en god weekend i hundenes tegn. Fredag kom Marianne og Zippo for at hente mig og hundene. Vi skulle til Næstved. Viva skulle på bytur, og kun Zippo skulle med, resten måtte blive i bilen.
Viva fik set en masse, biler, mennesker, hunde, pæle, bænke, sten og cyklister. Og cyklisterne var godt nok nogen mærkelig nogen, så dem måtte vi standse op og se på op til mange gang. Det var en skøn tur. Zippo var en god støtte for Viva, ikke at hun havde brug for ham, men hun løb nu alligevel hen til ham for at sige se hvor god jeg er :-)

Lørdag havde jeg fået lov til at tage med på kursus i Kolding. Marianne havde dålig knæ, så jeg fik hendes plads. Aya og Viva var med, Marianne måtte nøjes med sheltierne.
Her er det Viva der leger med Claudia´s nye border collie Dee.
Selve kursuset var så godt, vi løb, løb løb og løb, og tog det hele forfra igen. Puha hvor vi alle lød meget forpustet :-)
Viva var rigtig sød, hun mødte Foxon, Aya, Jerry, Joker og selvfølgelig min Aya og Ticket. Viva fik snakket med alle deltagerne, og hvis de ikke lige kiggede på hende, tja så må man jo hoppe op :-) :-) I pauserne fik hun leget med Claudia nye hund Dee, det var sjovt, og de to var lige gamle, så de havde virkelig en fest. Skønt at kunne socialisere sin hund selv om man er på kursus med den anden hund :-)

Ingen kommentarer: