mandag den 7. februar 2011

Aya 7 år

Active aya Of Dark Brightness, eller til daglig kaldt Aya bliver 7 år idag. Hold da op, tiden flyver jo afsted :-) Jeg gik idag og tænkte på hvad jeg havde opnået med hende og det er faktisk rigtig meget. Billederne her er da hun lige er kommet til Danmark.
Aya har bestået færdselsprøven FP hun har bestået begynder prøve b. BPB og hun har taget udholdenhedsprøven UHP. Desuden er Aya i klasse 3 i både agility og spring, og det i DKK og DcH. Billede her blev hun kredsmeste i belgier klubben kreds 1 i agility, jamen hvor er hun sød.
Hun elsker agility, og hun er blevet Danmarks mester for hold i belgier klubben 2 gange, og hver gang med Karina og Michael Thrane, og henholdsvis Yanne Enevoldsen og Hanne Kristensen. Hun er blevet årets hold i DKK 2010 sammen med vennerne Ticket, Athene og Kanero.
Aya er også Danmarksmester i rally ekspert klassen 2009, den første der opnåede den titel. Hun er også blevet Dansk rally Champion DKRLCH. Hun har altid syntes rally var sjovt da man må gå og snakke med hunden:-)


Desuden har Aya haft et kuld hvalpe, 5 stk blev det til, 2 bor her i Danmark, 2 i Tyskland og 1 i Frankrig. Aya er også legetante for sheltie hvalpene, som indimellem bliver opdrættet her, og tro mig hun kan kende sine "hvalpe" ude til konkurrencerne:-)
Aya er bare en lækker hund, jeg ville nødigt undvære hende.Hun er altid glad. Aya er begyndt at løbe lidt agilitykonkurrence med Marianne, og skal det de næste par måneder. Aya og Marianne elsker at løbe sammen. Og man kan se de har det sjovt:-)
Mange er bange for Aya, ved dog ikke hvorfor, da hun ikke kan finde på at gøre noget hverken over for mennesker eller hunde.
Håber jeg får endnu 7 år mere med hende.3 kommentarer:

Berit Bilde sagde ...

Tillykke med dejlige Aya

Bluedog sagde ...

Stort tillykke med søde, dygtige Aya:o)

Nej, hende behøver man bestemt ikke frygte, hun er lige så god som dagen er lang:o)

Knus Vicky

Cléotte sagde ...

Happy Birthday Aya!
Kiss from City!