lørdag den 19. februar 2011

Herlig dag i Sorø

Vi starter bagfra. Sådan ser en meget træt Viva ud, når hun har været med i Sorø hvor border collie klubben har afholdt rally/lydighed og udstilling i dag. Viva og jeg blev hentet af Jette med Leika. Også skulle der socialiseres.
Nå ja Viva/kommende hvalpe fik et nyt stykke legetøj som både siger piv, pivs og krads. skønt siger Viva.
Så til det, det hele handlede om nemlig rally. Kennel foula´s sheltie hanner havde fundet frem til stede og her ses 3 af dem, nemlig Trouble, Zippo og bagerst Dazzler. Zippo skulle op i ekspert klassen, Zippo gik så fint, men desværre så overså Marianne et skilt øv øv øv. Og det giver en bedømmelse IB "ikke bestået" I øvet klasse stillede Johanna op med Trouble og igen her en super kontakt, det så bare så godt ud, men desværre så overså Johanna også et skilt og atter en IB....... Så måtte den sidste nemlig Dazzler og Bent tage sig lidt sammen, hvilke de gjorde og Dazzler fik 86 point i begynder klassen og kan nu kalde sig rally begynder mester :-) Sejt Bent og Dazzler. Som Johanna sagde så var det en mand ting at kunne banen :-) Da Marianne og Johanna mente at det var fordi deres hunde kom fra mig :-) Ak ja det er altid sjovt at være til prøver :-)

I middags pausen gik Marianne med Zippo og Trouble, Jette med Leika og jeg med Viva en tur i Sorø. Vejret var fint og Viva fik lavet lidt by træning. Tusinde tak Marianne og Jette, det var rigtig hyggeligt.

Viva fik hilst på rigtig mange hunde, herunder er det sheltien Peiya, som Viva syntes var rigtig sød. Men Viva legede udenfor med border collien Foxon og Leika. Og inde i hallen mødte hun mange forskellige og søde hunde. Og heldigvis en masse rare mennesker, som syntes det er ok når en hvalp hopper op af dem.
I alt en rigtig god dag for Viva og mig, da vi kom hjem gik vi en tur alle 5 hunde, og lige på det tidspunkt var Viva ikke træt. Men jeg skal love for at nu sover hun. Og jeg er rigtig glad for at jeg trak en dag ud af kalenderen og kun brugte den på Viva.

Ingen kommentarer: