tirsdag den 1. februar 2011

Agility stævne i Vejle

Så er vi klar til året første agility stævne. Vi er pakket så meget ind, at vi havde svært ved at gå. Her står Bent og jeg med 6 hunde.
Nå men fredag eftermiddag, kom Marianne og hentede hundene og mig. Vi skulle til Middelfart, hvor vi skulle bo hos Solveig/Torben/Sille og Alina.
Chip var taget ud til Johanna og Ronja skulle passes hos Andreas. Og resten af hundene skulle med. Det var dejligt at vi kunne få lov til at sove hos Solveig og Torben, og det var skønt at se Alina igen.
Lørdag morgen kørte vi til Sanne hundecenter i Hedensted og her var det de store hunde der skulle løbe agility konkurrence. Så det var kun Bent og mig der skulle løbe den dag. Så Marianne var sat til at passe Viva og lufte hunde og hente hunde for Bent og mig, tusinde tak Marianne.
Her er det Viva der hygger ved Marianne
Jeg ved de begge nyder det :-)

Så skulle der lige spises, jeg havde hendes hvalpemad med, men også noget A38 og det var et hit, hun havde A38 i hele hovedet
Pludselig faldt hun om at træthed. Vi havde også snakket om at det var utrolig så aktiv hun var, men bum og hun sov. I alt har hun haft en super god weekend, hvor hun fik hilst på mange hunde og rigtig mange søde mennesker. Hun fik leget med Quisa, hvilke jeg var rigtig glad for. Skøn oplevelse for lille Viva.
Nå men til det, det hele drejer sig om, nemlig agility. Aya startede i ag 3 og pludselig kunne min hund ikke hjulet, hun hoppede imellem hjul og rammen, mærkelig hund, det samme gjorde hun i ag åben. Så måtte jeg lige tage en snak med min store hund. Og det hjalp, vores spring åben, var meget bedre, dog med en nedrivning, og et enkelt lille øv, vores tid var super, men vi endte langt nede i rækkefølgen. så lånte jeg Aya til Marianne i spring klasse 3. De havde et super godt løb, dog var Marianne et split sekundt i tvivl om hvor hun skulle hen, og det kostede en disk, men hold da helt op hvor løb de flot, og hurtigt.:-)
Lige et sommer billede af Aya og slalom.
Så var der Woogi:-) Hun skulle løbe om søndagen, og hold da op hun var tændt. Her lige et billede af Woogi hvor hun vælter ud af posen, og hun havde næsten samme episode i Vejle, der var ingen banebygger nede omkring posen, så den var krøllet da Woogi skulle igennem den og det kostede os første pladsen øv øv øv
Her er Woogi spring klasse 2 løbet, hun bliver nr. 2 fejlfri og dermed hendes første pind.
Så løb vi spring åben. En rigtig løbebane, den var rigtig sjov at løbe, dog havde Woogi en enkelt nedrivning. Og hvis man høre efter så er det Marianne der råber i baggrunden, så løb dog :-)
Agility åben, havde for Woogi en svær slalom indgang og et svært spring bagefter, og hun blev da også disket da jeg trak for tidlig afsted øv, da hun havde et godt løb
Agility klasse 2. Blev hun også disket i, hun fik 3 væringer, hun var ikke altid lige der hvor jeg troede hun var. Men hun var rigtig sød at løbe med
Det var et rigtig hyggeligt stævne, og det var dejligt at se alle hundefører igen. Dog må man sige at hjælperne var bedre om lørdagen, end de var om søndagen, det er lidt synd for klubben, som prøver at gøre det bedste som mulig, men det er ikke godt nok at feks posen ikke bliver rettet hos de små hunde, der var endda flere der havde været henne og sige det. Jeg ved at et par hundefører stod og rettede den ud, men det er jo egentlig ikke vores opgave at gøre det.
Ellers en dejlig start på stævne året, og der skal lige siges at både Zippo og Dazzler havde nogen gode løb, det var Dazzler´s debut og Dazzler og Bent gjorde det så godt.

1 kommentar:

OBay Shelties sagde ...

Gosh Pia you can run! Lovely runs; the first time I have seen Whoogi run agility. :-)