søndag den 19. december 2010

Slæde tur hos Kirsten og Gert

Lørdag eftermiddag, stod den på 1 års fødselsdags fest hos Etta. Etta havde været så sød at invitere familie og venner på besøg. Vennerne bestod af sheltien Big, blandingen Kiwi. Groenendael Aya, Bordercollierne Anton,Spookie og Focus. Sheltierne Speck, Bailie, og Appolo. Familien bestod af Mor Woogi, Far Carson, onklerne Trouble og Chip. Moster Luna. Mormor Ronja. Og selvfølgelig fødselsdagsbarnet Etta.Tror nok det var dem. Vi gik ihvertfald en tur 3 man med 15 hunde :-)

Efter en god gå tur, hvor vi også fandt en dødende fasan. Som Kirsten og Focus fik gjort en fin ende på :-) Da vi kom hjem til huset havde Gert lavet en slæde bagefter hans traktor. Her sidder Kirstens hunde på slæden, johanna og mine hunde vidste ikke hvad det var. Her er Aya, Woogi og Ronja kommet op på slæden, og tja i starten var det ikke sjovt. Selv Chip fik en slædetur. Jeg tror nok vi på et tidspunkt havde 9 hunde oppe på slæden
Bagefter blev der uddelt godbidder.
Videoen viser vores slædetur. Vi havde en rigtig hyggelig fødselsdag, og mine hunde var ihvertfald trætte da de kom hjem :-)


Ingen kommentarer: