onsdag den 29. december 2010

Chip på arbejde

Tirsdag skulle der være jagt ude på markerne rundt omkring mig, og de kommer igennem haverne, og da jeg skulle på arbejde, så havde jeg fået Marinanne og Bent til at tager tøserne.
Chip skulle prøve at være selv med mig. Så mandag aften da vi kom hjem, kun ham og mig, så løb han rundt i huset for at lede efter de andre. Han fik noget mad, også havde han da glemt tøserne.

Tirsdag morgen kom han med i bilen i et bur, som var pakket ind, som om vi skulle til nordpolen. Men han skulle jo sidde nogen timer selv. Vi startede i Roskilde, her gik jeg lige selv rundt på togstationen og samlede papir og affald op. Kom hen til bilen og en DSB mand kom løbende hvor er hunden henne??? han vidste jeg ville have Chip med den dag. Ud kom Chip og hold da op han så noget overrasket ud, men det gik hurtig over og pludselig var jeg omgivet af 3 DSB mænd klædt i orange tøj, som alle skulle snakke med Chip. Hvilke han syntes var helt fint.

Så tog jeg min egen jakke på og tog pølserne til Chip i lommen og afsted ud på Roskilde tog station. Vi gik ind i venteværelset igennem adskillige skydedøre. Derefter fortsatte turen ned af trapperne. OK her mente Chip lige vi skulle gøre hold, og han var ikke helt sikker på at jeg ikke lokkede ham i et stort hul...... Men med tålmodighed og pølser så overgav han sig, og gik med mig ned af trapperne. Vi tog en tur ud langs vejen, hvor busser/biler og cykler kørte. Intet af det rørte ham.

Så skulle vi jo ind på stationen igen, og da jeg nu var træt af trapper, måtte vi tage elevatoren, Chip gik fint med ind, men da døren lukkede bag ham, så han lidt bekymret ud. Men atter var pølserne bedre end at være bange...Efter et par ture op og ned, så gik vi op på selve perronen. Her var vi midt mellem togene, det generte ikke Chip. Men så mødte vi et farligt skilt et der bevægede sig, altså et reklameskilt der rullede med forskellige reklamer. Der skulle nogen pølser til men jeg fik endda ham til at sidde for at få et stykke pølse. dygtig dreng.

Resten af turen gik fint, mellem mennesker ned og atter op af trapper og til sidst hen til bilen.

Jeg syntes det var rigtig flot klaret af Chip. Jeg overvejede endda en dag at tage Woogi med på samme tur for at se hvad hun vil sige til elevator og rullende reklamer :-)

Chip var ihvertfald træt da han kom hjem :-)

1 kommentar:

camilla o skägglusarna sagde ...

Det kanske man ska pröve. Att åka rulltrappa med prinsessan. Det har vi nog glömt.
Gott nytt år till er alla från oss alla!
/ Camilla