fredag den 3. december 2010

D kuldet er 2 år

I dag er det 2 år siden Ronja fødte sit sidste kuld. Atter fik hun 2 tricolour og 2 sort/hvide og i hver farve var der et af hvert køn. Hvor skønt. Her ligger de 4 og hygger.
Foula´s Black Destiny Of Monty også kaldt Dixie bor hos Louise, Dixie er familie hund og træner da også lidt. Hun er en glad lille hund.Foula´s Black Dweet Of Monty bliver kaldt Dweet og han bor hos Susanne, som løber agility med ham. Dweet er i klasse 2 i både spring og agility. Dweet løber i lille klasse. Og han er en rigtig glad lille hund.Foula´s Dynamic Dazzler bliver kaldt Dazzler og bor hos Bent. Bent træner agility med Dazzler, o g Dazzler har været til et par uofficielle konkurrencer hvor han blandt andet har vundet klubmesterskab. Dazzler løber mellem klasse. Dazzler er en rigtig sød hund.
Foula´s Dynamic Dreamy Of Monty bliver kaldt Dreamy og bor hos Emily. Dreamy er også i klasse 2 i agility i begge klasser. Dreamy løber mellem klasse. Dreamy er Emily første egen hund, og Emily er rigtig glad for Dreamy. Det er rigtig sjovt at følge dette par :-)

Et kæmpe stort tillykke til jer alle 4, håber at jeres ejer vil forkæle jer :-) Det bliver sjovt at følge jer til næste år hvor I alle kommer til at konkurrerer et helt år :-)

Ingen kommentarer: