onsdag den 30. december 2009

5 uger og et godt nytår til jer alle

Så er hvalpene 5 uger gamle, de bliver altså sjovere og sjovere. Igår havde vi først besøg af Johanna, Marianne og Bent. Rigtig hyggeligt, hvalpene fik nyt legetøj af Johanna og det blev taget i brug med det samme. Johanna fandt ud af at det ikke var nemt at fotografere tæverne, da de jo er helt sorte i hovederne. Men hun fik dem da kigget efter i alle ender og kanter :-)Senere på aftenen kom Inger som havde et stykke lilla tov med, Inger har selv lavet det, og tusinde tak sagde hvalpene og legede med det med det samme.
Her er det tæve 1 der leger med sit nye stykke tov.
Tæve 2 leger med Johannas nye stykke legetøj.
Hannen fandt også legetøjet.

Tæve 3 fandt det lille lyserøde dyr som Johanna havde med, det var sjovt at lege med.


Tæve 3 leger med sit nye legetøj

Ozzy leger med sit nye legetøj fra Johanna.

Tæve 1 kan også godt lege med sit nye legetøj.

Tæve 2 vil også gerne lege.

Til sidst og nok det sidste for i år, så et kæmpe stort godt nytår til jer alle sammen. Og især til alle mine hvalpekøber, som jeg ved gør et stort stykke arbejde med deres hunde. Jeg glæder mig til at følge jer alle næste år. Selv håber jeg at Aya og Woogi bliver klar til de første konkurrencer.

Og selvfølgelig et godt nytår til alle mine venner. Både dem med hunde og dem uden hund. Jeg håber at vi alle ses meget næste år :-)

GODT NYTÅR

3 kommentarer:

Cool Design Shelties sagde ...

Godt nytår til jer også. Herlige små film af hvalpenest :o)

camilla o skägglusarna sagde ...

Jag ser nu skillnad på dem! Men de är karameller ändå allihop! Vad har hänt med snön i Danmark!?! Vi har massor av varan här. Tänk om hon fryser.....

Messi sagde ...

De bliver jo bare så store, husk nu jeg skal nå at på besøg igen inden de flytter hjemme fra.