lørdag den 2. januar 2010

Hvalpene prøver at være udenfor

Så blev det nytår. Skønt. Der blev selvfølgelig skudt en masse af, vi havde piller til Coco, Paya og Ronja, nogen der kun var angstdæmpende. Jeg var helt sikker på at både Aya og Woogi ville være ligeglad. Men vi måtte ud i gemmerne og finde et par piller til Aya, hun var godt nok bange, og hun søgte ned i kælderen. Jeg satte et bur op inde på min seng, hos hvalpene og der lå Aya. Man kunne næsten ikke høre noget i kælderen. Woogi derimod var total ligeglad :-) Da kl blev 2400 gik jeg ned med resten af hundene i kælderen, hvalpene var vågne og de havde deres egen fest i kælderen :-) Kors hvor de legede. Selv om jeg åbnede døren ud til var der ingen der reagerede på bragene.
Nå men nu starter hverdagene igen, hvalpene har atter meget de skal lære inden de flytter hjemmefra. Vi har prøvet at være udenfor, men jeg syntes godt nok det er koldt. Jeg kommer så i tanke om hvorfor jeg helst vil have sommerhvalpe......
Her er billede taget udenfor.
Nå ja når man har oplevet så meget er det skønt at ligge på Pia´s tæer og sove :-)
Men en gang leg i kassen er nu heller ikke af vejen.
Ligeså hurtigt som man leger, falder man også i søvn, om det så lige skal være i en sutsko:-)

Ozzy ude i haven for første gang :-)

Ozzyog tæve 2 med ude i haven.

Ronja elsker at lege med Ozzy

1 kommentar:

Ann Borreskov sagde ...

Haha...Hvor er videoerne søde...det er noget af en bullerbasse som vi skal have hjem til os, men det er godt at se at han ikke er bange for noget.... Det glæder vi os så meget til (-:. Han er så sød.