fredag den 15. januar 2010

Ud og køre bil.

Så kom dagen hvor de skulle ud og køre bil :-) Sanne havde pakket de store, og jeg fik efterhånden de små ind i buret i bilen. Sikken en koncert vi var med til :-) Men efter et stykke tid blev der mere stille :-) Vi kørte ud på en skydebane, hvor hundene må løbe løs. Sanne tog Woogi, Ronja, Coco og Aya med sig. Jeg beholdt Paya da hun ikke må løbe løs pga en forstuvet fod. Så Paya måtte lege mor for de små. Jeg tog dem ud af bilen, og fluks var de over det hele. Paya var forvirret da hun ikke kunne indfange dem, da hun var i snor, jeg prøvede ihærdigt at tage billeder af dem. Sanne kom tilbage med alle de andre, og så var der fest.
Billede her under viser 3 trætte hunde efter en køretur og været udenfor at lege.
4 hvalpe, en Woogi og en Paya og en masse sjov.
Nåede at fange 3 hvalpe på et billede.
Ozzy sidder lige og overvejer situationen.
Det gør tæve 1 også
Så bliver krattet ellers undersøgt
Mon ikke vi kan finde nogen mus her oppe.

Da vi kørte hjem, havde vi igen koncert det første stykke vej, men så blev de atter stille. Vel hjemme og uden køresyge, så fik de et fortjent måltid mad:-)Alt i alt en meget positiv oplevelse for både hunde, hvalpe og os mennesker.

Videoen her viser lige Aya, Coco, Ronja og Woogi i fuld fart over banen. Og de nød det.

Så bliver der leget ude på skydebanen.

1 kommentar:

Anni Pedersen sagde ...

Hvor er det et sødt billede du har fået på øverst på bloggen - hun er bare yndig :-). Paya lader til at være en god legetante og hygger sig rigtig med de små