mandag den 18. januar 2010

Så er hvalpene valgt og de er lige blevet chippet

Så har vi endelig fået navne på tæverne. Det tog lang tid, men når noget som dette tager lang tid, så er det fordi hvalpene er så ens, at vi var helt nede i de allermindste detaljer for at finde en forskel. Og Johanna og jeg har haft mange lange samtaler om dem, Johanna har haft gang i flere af hendes venner i USA. Og tro mig det var ikke nemt, vi ville hvis vi kunne beholde dem alle selv.
Men jeg vil også fortælle jer der skal have hvalpene I får den bedste hund :-)
Hanne var der jo ikke nogen tvivl om her er så:
Foula´s Bi My Soulmate hedder Ozzy og skal bo ved Ann i Silkeborg.
Foula´s Bi Nice hedder nu Lykke og skal bo ved Victoria i Sverige.
Foula´s Bi Nite hedder nu Duchesse og skal bo hos Anni på Lolland

Foula´s Bi The Way hedder Etta og skal bo hos Kirsten på sjælland
I dag blev de så chippet. Det plejer at være hannen der lige sige av og piv, men sådan skulle det ikke være. Jeg har jo fået en anden id mærker nu hvor jeg er flyttet til fyn. Og det var ikke en god oplevelse. Id mærkeren kom og hvalpene var ude i køkkenet. Jeg havde været så fornuftig at fjerne alle de store, ellers tror jeg at han var kommet ud som en si. Ozzy skulle først og jeg skulle krampagtig fastholde ham. Han skreg allerede inden vi var gået igang, ok tænkte jeg det var jo hannen. Da han var færdig skulle den første tæve til altså hende der ikke har fået et navn endnu. Hun skreg og skreg, da hun var færdig og jeg var på vej væk med hende, så havde jeg blod over det hele, øhhh du mand, er det normalt, nå nej, det var jo knap så godt:-( var hans svar. men næste tæve og næste tæve,og alle skreg som jeg aldrig har hørt hvalpe skrige før. Alt gik så hurtig at jeg dårlig nok kunne følge med, og den stakkels lille pige der var mere rød end hvid hun gik bare rundt på gulvet. Jeg var total ked af det.
Og da Sanne kom hjem efter hun havde været til træning, brød jeg fuldstændig sammen, mest pga. af at jeg havde gjort de små fortræd. Så vi fik en god snak, og gik en god lang tur med de store hunde, det gjorde godt. Jeg har besluttet at klage til DKK. Og jeg ved at jeg aldrig bruger ham mere. I morgen skal de små til dyrlæge og jeg håber ikke de er blevet bange for noget. Men jeg regner med at mit store arbejde med at få dem gjort stærke har virket. Så det var lidt af en oplevelse jeg ville have været foruden.

1 kommentar:

Cool Design Shelties sagde ...

Sikke dog en kedelig oplevelse med ham Chipperen.....og sikke da et udueligt røvhul (pardon my language!!)

Kan kun være ening med dig....KLAG med stort til DKK....der må kunne findes mere duelige personer til denne opgave i området....hverken en hvalp eller en voksen skal bløde efter en chip og desuden skal hvalpen ikke holdes for det skal foregå i en snuptag uden at hunden lægger mærke til det der lige skete!!

Jeg fik chippet hos min egen dyrlæge, fordi ham kendte jeg godt og viste at han er DYGTIG, MEGET DYGTIG faktisk. Selvfølgelig er det med hvalpenes papir lidt sådan i sidste øjeblik når de skal sendes til ens dyrlæge i stedet for til Chipperen.....men hvis ens dyrlæge ved det og sender papirene afsted samme dag de er chippet så plejer stambøgerne at være færdig til den dag hvalpene er rejseklar.

Men ellers så synes jeg hvalpene ser rigtig fine ud :o) det bliver spændende at følge dem :o)

//Bente