lørdag den 29. september 2012

Viva

Så må jeg heller skrive om Viva. 

Hun er en total lækker hund, men hun havde dog kun et gear og det var fremad.

For nogen tid siden, blev hun syg, hun brækkede sig næsten hver nat, og da det havde stået på et stykke tid og der den ene dag kom blod med, så måtte vi en tur til dyrlæge. Hun fik noget for mavesår og hun skulle på skånekost  ris, kylling og fisk....
Det gik også ok, men jeg kogte ris i lange baner, prøvede så at putte lidt alm. mad i hendes ris, om natten brækkede hun sig igen. Endnu engang til dyrlæge, og vi blev enig om at hun måske var stresset. 
Eller nærmere sagt vi kunne gøre to ting enten skulle hun til et af de større dyrehospitaler og undersøges i maven, eller jeg skulle prøve at sætte hende ud i pleje.
Jeg valgte det sidste, Viva kom op til Iben som har en groenendael han Milan, og hun fik både ris, kylling og fisk med sig, desuden piller til 20 dage. Der gik et par dage så spiste Viva alm foder. Og hun fik ingen piller!!!!!

Nu er der gået lidt over en måned og Viva har taget næsten 3 kg på og hun trives i stor grad. hun har ikke været syg.
Milan og Viva er de bedste venner. Iben er begyndt at gå til lidt IPO med Viva samt træne spor med hende, alt går så godt.
Jeg boede hos Iben i sidste weekend, og ja Viva kom da hen for at snakke, men hun vidste godt hun skulle holde sig til Iben.
Det har været lidt hårdt at skulle sende Viva et andet sted hen, men jeg må se i øjnene at Viva har været total stresset her hos mig. Så er det dejligt at se at Viva trives hos Iben og Milan.
Jeg følger da med i hvad de laver, og jeg kan kun se store fremskridt med Viva.
Stort tak til Iben og Milan for at de ville hjælpe med Viva og at give hende al den ro, som hun åbenbart ikke har fået her hos mig.
Skal dog også lige siges at hjemme hos mig, har det givet en hel anden ro hos hundene, de slapper mere af. Og der er ikke altid gang i den. Så det har været bedst for alle parter :-)

1 kommentar:

Hybrid sagde ...

Diesel savner dog at kysse lidt med sin lækre kæreste - men SUPER at det går så godt ;O)