tirsdag den 4. september 2012

DKK DM i agility 2012

Så blev det atter weekend, og denne gang skulle vi til Roskilde til agility DM i DKK. Aya havde kvalificeret sig individuel og skulle løbe hold. Woogi skulle kun løbe hold. Her er billede fra søndag morgen, flot ikke, flagene blev dog taget ned inden vi skulle løbe.

Lørdag løb vi hold agility, og begge hunde valgte at blive disket næsten samme sted, hmmmmm. ikke godt Pia og hundene :-(
Aya løb så spring individuelt og fik desværre en nedrivning på dobbelt spring øv øv, men hun løb godt. 
Søndag morgen startede som sædvanlig til agility DM med en lille en til halsen, og derefter blev der sunget national sang, mens vi alle havde fået et flag i hånden, det er så festligt, og det koster ingen ting. Men det samler alle.

Flagene sætter vi så alle op i teltet, kan det blive mere hyggeligt, her er det vores lejer, Mette med Thilde sidder og kigger sammen med sin kæreste. Uha hygger sig foran, mens Natasha og mine hunde ligger inde i teltet :-)

Så løb vi spring hold, vores lille hunde hold bestående at Natasha med Primadonna (halvsøster til Woogi) Mette med Thilde (Dværg Pinscher) samt Susanne med Dweet ( Woogi´s bror) vores hold lå jo nr. 4 fra dagen i forvejen, da både Primadonna og Woogi havde valgt en disk :-( Men søndag gik alle 4 ind og leveret varen, 4 fejlfrie løb. Sådan, vi endte dog stadigvæk på en dum dum 4 plads :-(
Aya fortsatte stilen med at blive disket i hold. Det er ikke vores hold år i år :-( Men individuelt i agility løbet gik hun ind og løb super godt, som I kan se her så får hun ihvertfald feltet på A brættet.
Dog skal siges at hun ikke fik feltet på balance nedgangen, øv øv øv. Men hun er en super hund at løbe med, jeg ved ikke hvad placering hun har fået, men hun er i mine øjne verdens bedste groenendael.
Her er mine løb med hundene, Natasha har været så sød at filme dem
                                  http://www.youtube.com/watch?v=t6rmKsAafN8
En rigtig god og hyggelig weekend, med masser af god agility og masser af rare mennesker :-)

Ingen kommentarer: