torsdag den 4. november 2010

Endelig på nettet efter en hel mdr.

Så fandt internettet også mig :-) Skønt. Så jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte henne. Men der kommer lidt nu. Her er mine naboer, der er normalt 8 rådyr, fik taget billede af disse tre, da vi gik en tur på marken :-) Hyggeligt.
Tja hvad er der sket på en månede, faktisk en hel masse. Vi har været i konkurrence over på fyn, Aya løb som det passede hende, Woogi vandt 2 af løbene, og havde været godt placeret hvis hun ikke lige have revet et par pinde i de andre løb. Det skal også lige fortælles at Zippo vandt alle sine løb og blev uofficiel fynsmester TILLYKKE. Dazzler stillede op for første gang og sørme om han ikke vandt de 2 klasse løb. SEJT og STORT TILLYKKE.
Jeg havde taget en beslutning om at jeg ikke skulle i konkurrence mere i år. Så jeg valgte at få Aya opereret, hun har haft en vand cyste i nakken, som er blevet tømt 2 gange. Dette kunne jeg blive ved med hver 3 eller 4 månede resten af hendes liv, eller også tage og få den fjernet. Så fredag den 14 kom hun til dyrlæge klokken 8 om morgen, jeg havde alle hunde med i bilen, skulle på arbejde bagefter.
Aya blev lukket i bur, og jeg kørte på arbejde med de 2 sheltier. Dagen gik og kl 14 skulle jeg hente hende igen. Men først skulle de 2 små lige have taget blodprøve, vi skulle jo gerne have dem Sverige godkendt:-) Og heldigvis kunne dyrlægen godt tage lidt hår af begge da de er i fæld, og de skulle også gerne ligne Aya bare lidt. Iøvrigt er alle tre hunde blevet godkendt til Sverige :-)
De to små kom ud i bilen inden Aya blev hentet, og se hvordan hun så ud :-( Dyrlægen sagde endda, at han var dog lidt betænkelig da han skulle have hende ud af buret, han har jo kun vaccineret Aya en gang, og kender hende dermed ikke. Men da han så hende i øjene så blev han enig med sig selv om at hun var sød nok :-) Hun blev syet med stink der ikke skulle fjernes, så det var rigtig rart.

Her ligger hun på sofaen med et tæppe over sig, man må jo gerne forkæle dem lidt, når de nu er syge :-)
Ellers går tiden her ude rigtig hurtig, som I kan se så elsker Woogi brændeovnen, jo mere varme der er jo bedre
Ud over de 4 benede naboer, så har vi også 2 benede naboer nemlig fasaner. De har den frækhed at gå ude på terressen og nærmest kigge ind. Jeg prøvede at fange en med kameraet igennem vinduet.
Og her står Aya og Woogi,I kan bare ikke se hende hun er omme på den anden side af Aya, de kigger efter den dumme fasan.
Og om fasanen, ja så er her jo også jagt, og jeg fik en god snak med en af jægerne den ene dag, han spurgte om jeg var interesseret i fasaner, og ja jo måske, og til sidst ja det var jeg jo.... Så søndagen efter var der jagt og pludselig stod jægeren der med 3 døde fasaner, til dig sagde han :-) He he he nu er jeg ikke vild med at rører sådan nogen, måtte bide det i mig selv og tage dem, skyndte mig ud på terressen med dem. Så er det godt man har rigtig gode venner, ringede til Marianne HJÆLP og fluks kom hun og hentede dem :-) Torsdagen efter var de plukket og gjort klar, fredag til vores vild med dans aften, fik vi de lækreste fasaner, godt lavet af Marianne :-) Det gør vi nok igen, hvis jeg altså får sådan nogen tilbudt igen :-)
Det er bare lidt af al det jeg har gået og lavet, mens jeg ikke har haft internet :-)

Ingen kommentarer: