torsdag den 4. november 2010

Dazzler på ferie

Dazzler var på ferie ved mor, søster og Aya, da Bent/Ticket og Marianne/Zippo skulle til konkurrence ved Ribehundevenner. Jeg havde lovet at passe Dazzler, så han og Woogi kunne lege, efter været flyttet, så mangler Woogi drengene til at lege med, så det er godt at Dazzler lige havde tid en hel weekend.
Her er vi ude på en gå tur, bygningen de sidder op af er den gamle smedie, som har været med i gøngehøvdingen, det var ikke nemt at fotografere 4 hunde der ville ud og gå nu!!!!!!!!!
Tja og ude i have, der viste Woogi, Dazzler alle de steder som hun ikke må grave i ?????? Her står Woogi på bænken og kigger ind af vinduet :-)
En træt Dazzler efter en hel lørdags leg :-)
Og en ligeså træt Woogi, som har fået en ny kurv, som absolut skal ligge midt ude på gulvet :-)
Gåturen om søndagen var sjov, de to små sheltier lignede en stor mudderpøl da vi kom hjem, de kan ikke gå uden om en vandpytte eller noget mudder. Så de blev pænt tørret, og kom ind for at slappe af indtil Bent og Marianne kom for at hent ham. Atter kom begge hunde ud, og i løbet af 5 min var begge hunde igen møg beskidte :-( men de havde det sjovt. Skal lige siges at Zippo havde haft nogen fantastiske løb i Ribe og det samme havde Ticket hun fik endda en pind i spring klasse 2. Et stort tillykke til dem begge to :-)

Ingen kommentarer: