lørdag den 19. juni 2010

Woogi, Etta, Duchess, Ozzy og Citizen

Hold da op en weekend unden konkurrence, hvad går der galt ????? Men så tog vi ned til Sorø Hundevenner, som skulle holde åbent hus, da de havde jubilæum. Og her mødte vi Etta. En sød fotograf nemlig Kim tog nogen gode billeder af mor og datter. Mange tak Kim, de er også blevet sendt videre både til Kirsten som har Etta og Johanna :-)

Etta og Woogi


Som skrevet tidligere, så er hvalpe køberene gode til at sende billeder og en lille tekst. Her er det Duchess som lige fortalte at hun har det rigtig godt :-)

Ozzy og familen sendte også et par billeder sidste dag, Ozzy og hans søskende er blevet 6 mdr, og nej hvor er de alle søde og flotte. Ozzy går til træning og er rigtig god :-) Billede her er måske efter en trænings time, hvor han lige er i ro :-)

Hvor ser han fræk ud :-)
Og ikke at forglemme Citizen som bor i Frankrig. Hun er datter af Aya og det går rigtig godt med hende. Citizen begynder at træne agiliy, men som I kan se på billedet så har ejeren Marina fået et barn og det sætter jo lige en lille stopper for træningen. Men jeg har set lidt video af hende og Citizen skal nok leve op til hvad Aya kan :-)

Tak til jer alle for de skønne historier om at det går jeres hunde godt, og de flotte billeder I sender til mig :-)

Ingen kommentarer: