onsdag den 16. juni 2010

Aya er udtaget til DcH og Fælles DM

JUBIIII så er Aya kvalificeret til både DcH og Fælles DM.

Lørdag og søndag fik hun et løb i agility åben og hverdag løb hun fejlfri. Sådan sådan....

Jeg har selv haft svært ved at løbe, da jeg har overanstrengt mine ledbånd i foden, og skal skåne foden en del. Så derfor fik Aya ikke alle løb.

Lørdag var det nu også ligemeget da det øs regnede og det var total mudret. Søndag var vejret bedre men det var koldt.

Nu får Aya en fortjent pause indtil Fionia Cup.

Aya var så heldig at hun fik et nyt halsbånd købt hos Karina og Michael Thrane http://www.tutti-pet.dk/shop/.

Og hun har fået en ny pude at sove på, alt sammen noget jeg havde lovet hende hvis hun altså kvalificerede sig til begge DM. Det var rigtig sjovt at være inde i Maxi Zoo for at købe en pude til hende, for ekspedienten spurgte til hvorfor den skulle have en ny pude og jeg sagde at det var fordi jeg havde lovet hende det :-) Hun kiggede godt nok lidt mærkelig på mig, tja lidt tosset er vi vel os hundeejere :-)

Iøvrigt så har mine to sheltier været syge, de har haft dårlig mave sådan rigtig dårlig mave. Marianne, Bent og jeg er kommet til den konklution at det er noget af det jord vi har hentet på genbrugspladsen, Paddy startede i sidste uge og måtte derefter en tur til dyrlæge, nu har mine to små haft det og i dag da jeg kom hjem havde Dazzler s.... øv øv øv. Så jorden er fjerne og nu må vi se hvem der så bliver syge.....

Jeg er nu Marianne og Bent temmelig taknemmelig, da Woogi har været med Marianne på arbejde og Ronja har været med Bent på arbejde. Som Bent han sagde Ronja har været på virksomheds besøg :-) Tusinde tak for at I kunne have dem med, ellers havde det ikke været sjovt at være mig når jeg kom hjem fra arbejde...
I morgen får de lov til at være selv hjemme igen, da deres maver er iorden igen.

2 kommentarer:

Anni Pedersen sagde ...

Til lykke med DM udtagelserne, godt gået :-)) Og held og lykke når den tid kommer

Ann Borreskov sagde ...

STORT STORT TILLYKKE fra ozzy og familien. Hvor er det bare FLOT.Hvor skal DM foregå?? Hvis det er i jylland kan det da være vi kigger forbi (-:
Ozzy har også haft dårlig mave og har været ved dyrlægen, hvor vi har fået noget skånekost til ham. Han virkede ikke syg, bortset fra han ikke havde haft så meget appetit et par dage (bortset fra godbidder - de kan altid spises...), der var fuld fart på som sædvanligt, men da han så fik diarre, kørte vi til dyrlæge og han har det allerede meget bedre..Heldigvis, han er jo min lille dreng (-: