lørdag den 26. juni 2010

Foula´s fantastiske fem er 3 år i dag

Så er der gået 3 år siden Ronja/Monty hvalpe kom til verden :-) Hold da op hvor tiden flyver, jeg kan huske det hele som var det i går.
Min plan var at få et lavet et godt kuld, og finde nogen gode hjem til dem alle. Jeg havde ingen ambitioner om at de skulle udvikle sig som de har gjort. Og hold da op hvor er jeg stolt af dem alle 5.... Og er rigtig glad for al det arbejde Ann Jeanita, Christine, Marianne og Johanna gør med dem.

Det var faktisk Marianne der på facebook skrev de fantastiske fem, og det har hun fuldstændig ret i. Jeg fik også lov til at bruge det udtryk :-) Jeg vil lige beskrive dem alle ganske kort.

Her er det Woogi. Woogi har et cert på udstilling og er en utrolig smuk sheltie, så mon ikke de sidste certer nok skal komme. Woogi har været ude i agility konkurrence i DcH regi og fået et par første pladser og et par pinde i klasse 1. Woogi er først rigtig i år begyndt at træne agility. Desuden går hun rally Woogi er Rally Begynder Mester, og mangler kun 1 oprykning i øvet klasse for at være i ekspert klasse. Woogi har fået et kuld hvalpe som alle var sort/hvide hvalpe, og alle tegner sig rigtig gode. Jeg var så heldig at Johanna hentede Carson hjem fra USA som så er far til de 4 lækre hvalpe.

Zippo, er en hund som har en masse energi, han er DKSPCH, DKAGCH og Svensk Spring Champ. Han har været i flere finaler i løbet af de sidste to år, han blev nr 2 i finalen ved Jutlandiacup 2009 og han vandt finalen i Tutti Cup og Vilhelmsborg Cup. Desuden har han også gået rally og er Rally Begynder Mester, Rally Øvet Mester. Sikke en masse titler og jeg ved at der nok skal komme flere til :-) Marianne gør et stort stykke arbejde ud af Zippo. Marianne har søgt om landsholds plads til Zippo og forløbig ligger de som nr. 2 og der skal 5 med, så mon ikke nok at de skal komme på holdet.

Breezy ligner sin mor helt vildt meget, når man ser hende skulle man tro at det var Ronja, hvor er det sjovt. Breezy har haft lidt problemer med koncentrationen, men er nu blevet steriliseret og det har hjulpet rigtig meget, så Breezy løber i klasse 2 og har op til flere gange vundet agility åben klasserne, hvilket er rigtig flot da der er mange rigtig gode mellem hunde. Jeg er sikker på at Christine og Breezy nok skal komme til at vinde mange præmier.


Trouble passer rigtig godt til hans navn, han laver en masse ballade, han er en meget aktiv hund, men når Johanna tager ham med til rally konkurrencer så kan han da godt koncentrer sig. Trouble er Rally Begynder Mester og på vej til at blive øvet mester. Trouble går også til agility og skal nok på et tidspunkt komme ud i konkurrencer. Han bliver også trænet i dogdancing.


Crazy er den midste i kuldet, men det er hun nok ligeglad med hun har et stort ego. Crazy er i klasse 2 i agility, hun løber rigtig stærk og er en glad hund, dog har hun lige haft et lille problem med slalom, som de selvfølgelig nok skal få styr på igen. Crazy elsker agility og det samme gør Ann Jeanita, så de er et rigtig godt par. Det varer nok ikke længe inden de er oppe i klasse 3 og skal til at kæmpe om certerne.

1 kommentar:

camilla o skägglusarna sagde ...

Både stort Grattis på födelsedagen och till de små systrarnas fina placering på World Dog Show i weekenden. Det är så otroligt söta att det är omöjligt att inte älska dem!! Vi är dödskära i vår lilla Lykke. Tack för henne! Igen.
Mågott Camilla