mandag den 10. maj 2010

Herlig weekend i Løgumkloster

Så kom dagen hvor Bent, Andreas og jeg skulle til Løgumkloster. Vi havde pakket campingvognen. Og bilen blev pakket med Paddy, Zoe, Ticket, Dazzler, Aya, Woogi og Ronja. Og afsted gik det mod det sønderjyske :-)
Bent og jeg skulle løbe konkurrence hele weekenden med Ticket, Aya og Woogi. Marianne skulle til barnedåb/bryllup og om søndagen til konkurrence i Hvalsø.

Ankommet til Løgumkloster så fik vi stillet campingvognen op, og luftet hundene. Lavet mad og sad lidt og hyggede. Bent´s hunde skulle sove i bilen, mens mine sov inde hos os. Jeg havde godt nok det største seng, men mine hunde kan nu godt lidt både Bent og Andreas, så de skulle da lige ligge lidt oppe hos dem :-)

Lørdag`s løbene var helt fantastiske. Woogi lagde ud i agility klasse 1 og vandt den i suveræn stil med over 16 sek til næste hund :-) Sej tøs. Så gik turen over til de store hunde, Aya skulle løbe agility klasse 2 (vi mangler en pind i den og det gør vi stadigvæk ) Her fik vi 5 fejl men blev dog nr. 3 :-) Bent skulle også dømme, så jeg fik lov til at løbe med Ticket i agility åben. Statede dog med Aya først og Aya løb fejlfri og fik dermed sin første agility DM udtagelse. Så skulle Ticket løbe, jeg tror nok hele pladsen så vores løb, hun var bare en god hund, jeg havde ellers sagt at hun hvis hun løb fejlfri ikke måtte slå Aya i tid, og jeg var også så sikker på at hun ville søge Bent, jeg har jo aldrig løbet med hende før. Men nej nej nej. Ticket løb som en drøm, gjorde al hvad jeg bad hende om. Så Ticket løb fejlfri, hun blev endda nr. 5 og Aya blev nr. 7........ Tak for lån Bent :-)

Spring åben blev Aya nr. 4 fejlfri og dermed sin sidste spring DM udtagelse. Woogi var over og løb spring klasse 1 og her blev hun nr. 5 med fejl.

Lørdag aften lavede vil selv noget mad og sad og hyggede Aya nød at kunne ligge og hygge med Andreas, Ronja med Bent og tja jeg kunne nøjes med Woogi :-)

Søndag morgen afsted igen over til banen og ind og løbe. Woogi løb spring klasse 1 og blev nr. 3 Så Woogi endte med 2 pokaler den weekend og ingen disket løb, hvor er hun bare god.

Aya fik en fejl i agility åben, hun havde ellers et super godt løb, men rev desværre en pind næsten til sidst øv øv øv. Agility klasse 2 var rigtig svær, Aya fik dog 10 fejl, men kom igennem, og til præmieoverrækkelse blev vi endda kaldt op som vinder af klassen. De andre var disket, hold da op......

Så kom vi til mit livs løbeture. Spring åben for de store hunde var igang. Jeg skulle løbe med både Aya og Ticket. Ticket havde jeg fået lagt sidst i rækkefølgende. Aya lå langt nede i start listen. Jeg skævede indimellem over på den lille bane og kunne se de var ved at bygge om til klasse 1, ØHHHHH stress nej ikke mig....

Nå men jeg måtte alligevel gå over til Lone fra Frederikshavn som har lille hund, hvis de nu kalder til banegennemgang så er jeg altså over og løbe i den ring med de store hunde ikke....

Og selvfølgelig lige da Aya skulle ind kaldte de op til banegennemgang. Nå men jeg koncentrerede mig om Aya. Ville give den fuld gas, da hun jo havde fået sine DM udtagelser i spring løbene, så nu skulle den bare fyres af, og det gjorde vi, hold da op 26 sek efter var vi ude af banen igen. Andreas stod klar tog Aya og jeg løb videre ned til den anden bane, ind og gå 1 banegennemgang også ud igen. Dommeren sagde kan du ikke ligeså godt løbe med Woogi nu, da jeg jo skulle ind i den store ring med Ticket. Nå ja løbe hen til teltet hente Woogi som havde siddet længe i buret, varme op mens vi løb hen til banen, snoren af og ind at løbe. Hu Hej hvor det gik, dog med en lille slalom fejl, men hold da op hun løb stærkt. Woogi blev faktisk nr. 3. Ud af banen Andreas stod med Ticket, og vi byttede hund, hen til springbanen, og ind at løbe med Ticket. Måske der ikke var så meget luft mere i mig, eller min kondi ikke er til 3 løb på mindre end 5 min. Men Ticket blev disket. Og jeg kunne stoppe lidt op og få vejret og sidde mig i min stol og slappe lidt af. Aya blev iøvrigt nr. 2 i spring åben.
Jeg var meget stolt af Woogi, at hun som helt ny hund kunne klare det press der pludselig kom på hende, men hun er sku en sej tøs.....

En rigtig god weekend, med 6 pokaler lidt foder, og en foder tønde. Turen hjemaf gik rigtig godt. Sov lidt undervejs. Vi mødte Marianne i Sorø hvor vi pakkede om så der lige kom 3 hunde mere med hjem nemlig dem Marianne havde haft med til konkurrence i Hvalsø.

Et stort tak skal lyde til Andreas der gjorde det nemt for mig søndag at løbe med 3 hunde :-)

2 kommentarer:

Berit Bilde sagde ...

Ja det er jo ingen sag med sådan en hundepasser :-)

Jeg så også et Woogie-løb om søndagen og det så vildt godt ud. Nu skal du bare have helt styr på den der slalom, for det er skisme for dyrt i tid :-)

Ann Borreskov sagde ...

Hvor er I seje......Ozzy ligger lige her ved siden af comp og læser med og han er så stolt af sin superseje mor. STORT TILLYKKE fra os alle