lørdag den 29. maj 2010

Albertslund nej Bisserup

Hvad betyder den overskrift, tja ser I!!!! Vi stod alle op kl 0500 her til morgen spiste nogen morgen mad, pakkede bilen med 3 hunde, ja I læste rigtig Ticket, Zippo og Aya. Resten fik lov til at blive hjemme. Vi skulle nemlig til konkurrence i Albertslund. JUBIIIII. Bent og jeg skulle løbe hold løb og selvfølgelig vores egen løb. Vi glædede os. OK da vi startede lyste en lampe i bilen, den lampe betød at bilen måske havde svært ved at lade, men afsted det gik.

Vi kom til Ringsted kunne uheldigvis/heldigvis ikke komme på motorvejen, fik vendt bilen. Marianne sagde til Bent at hvis han ikke turde køre mere i bilen ( Da lampe nr. 2 begyndte at lyse) så var det jo ikke noget at gøre med vores konkurrence.

Bent kørte ind på en p plads og wupti bilen gik i stå. Der holdte vi så. Den hotte linje blev lavet med hvem der evt kunne komme forbi og hente en af os. Det blev Jeanette der hentede Marianne og Zippo. Bent ringede til falck og vi måtte sidde med tålmodighed og vente. Vi fik snakket med Henrik, om at holdet som jo skal bestå af 3, kun bestod af 2, at de måtte ud og finde en reserve. Heldigvis ville Allan med Groenendael Ogaia gerne hjælpe, og så vidt jeg ved løb alle 3 fejlfri, super flot af jer.

Nå men vente tiden blev brugt til at se om vi evt havde mulighed for at låne en bil, få pakket om og ind til de sidste løb. Men da vi så tidsskemaet blev vi enig om at vi ville først kunne komme over middag også var der kun 1 løb tilbage, nej det gad vi altså ikke. Vi havde nu heller ikke fundet nogen bil på det tidspunkt.

Falck kom bilen blev bugseret op, Aya og Ticket fik lov til at komme med ind i lastbilen. Pyyyyy Aya hun rustede, men lidt efter lagde begge hunde sig ned. Hvor var de dejlige at have med i falckbilen. Aya måtte også på et tidspunkt give Ticket et slik på snuden, ganske sødt :-) :-)

Bilen blev afleveret på værkstedet, og vi blev afleveret på hjemme adressen. Vi fik vores medbragte morgenmad, dog med frisk kaffe, tja vi skal jo se det positive i at vi bare skulle være hjemme. Bent fik til al held fat i Lis som meget gerne ville låne sin bil ud. Så Bent og Marianne kan køre ind til Albertslund i morgen. Jeg er så heldig at Henrik kommer og henter mig og Aya. Så er jeg slet ikke i tvivl om at Aya løber godt, da Kanero har en god indflydelse på Aya.

Det andet positive i at være hjemme, er at der blev slået græs, kanterne blev buskryddet, jeg fik støvsuget og gjort badeværelse rent, og ja resten af hundene skulle ikke være selv hjemme alligevel.

En trist start på en dag, men en god slutning. Vi har hørt fra Marianne og Zippo de har fået 3 fejlfrie løb ud af 4 mulige godt gået begge to.

Ingen kommentarer: