onsdag den 19. maj 2010

Hvor er her stille.

Woogi er jo taget med Marianne og Bent samt alle deres hunde på ferie på Bornholm.
Så når jeg kommer hjem fra arbejde er der ingen hunde der gør!!!!! Ingen hunde der skriger !!!!! Og ingen hunde der skal skynde sig ud.

Efter nogen hæftige weekender med konkurrence, havde jeg lovet mig selv og Aya at vi bare skulle nyde ugen. Ingen træning, kun lange gåture og hygge.

Så sådan har det også været indtil nu. I dag gik vi en tur ned over engen, og sluttede ude ved vandet, kors hvor er det skønt kun at have en sheltie med som kun gør lidt :-)

Begge hunde nød at være ude og svømme, og Aya mente at vi trængte til en gang tang. Aya tager ikke hvad som helst tang, nej nej, man skal bruge det der er på bunden af vandet. Så hele hendes hovede er under vand, endda hendes øre. Så tager hun tang op og kommer hen med det til mig. Sød hund ikke ????? Det bruger hun megen tid på, alt imens Ronja løber langs vand kanten og finder store sten som hun kan kravle rundt på.

Så kom ikke og sige at vores hunde ikke kan beskeftige sig selv :-) Mine kan.:-)

Om aftenen når jeg går i seng, så mangler jeg nu alligevel lille Woogi, som plejer at hoppe rundt ovenpå dynen og bide i den. Men jeg tror Aya nyder det pludselig er der masser af plads til hende i sengen.

Woogi kommer ikke hjem før på mandag, men så har hun sikkert en masser af fortælle. I kan nu også alle følge hende på hendes egen ferie blog http://woogisferieblog.blogspot.com/

1 kommentar:

Liselotte sagde ...

Hej Pia. Hyggeligt at møde dig i Viby:0) Nyd stilheden så længe det varer, de sheltier kan bare gø for vildt!!! Har været inde og kikke på Woogies ferieblog. Det ser da ud til at hun hygger sig:0)Kh Liselotte