mandag den 8. februar 2010

Aya fødselsdag og en god agility weekend.Fredag havde jeg pakket en masse tøj, tæpper og bure, da Aya, Woogi og jeg skulle til Ribe og bo sammen med Marianne, Bent, Zippo, Dazzler, Monty, Meghann og Ticket. Jeg blev hentet ude ved motorvejen og afsted mod Ribe det gik. Ved ankomst til hytten fik vi ellers pakket alt ud. Bure, mad, tøj og hunde. Jeg skulle bo oppe i et værelse ovenpå. Der var 2 senge så den ene seng blev lavet om til bur seng. Monty, Dazzler og Woogi bur skulle stå der.

Vi fik noget lækkert at spise og da det var sengetid, kom de tre små op til mig. Tja om Dazzler har tænkt endelig sover jeg sammen med Pia igen, også vidt jeg kan huske så har jeg da jeg var hvalp holdt hende vågen om nattet, det må jeg prøve igen..... Han vandrede rundt i sit bur, han pustede og pev. Så der blev ikke megen natte søvn til mig.

Næste dag skulle Marianne løbe med Zippo, og jeg skulle hjælpe lidt til ved stævnet. Men også lufte de andre hunde som ikke skulle lave noget... Zippo var rigtig god han vandt et løb, han blev nr. 2 i et andet og han fik endnu et agility Cert så nu mangler han kun et SUPER FLOT ZIPPO :-) Christine og Breezy var der også. Hvor var det godt at se jer igen. Og hvor blev jeg dog næsten forskrækket i god mening da jeg så Breezy og tænkte kors hvor hun dog ligner sin mor Ronja :-) Breezy er blevet steriliseret og er ved at finde glæden og formen igen. Og det kvitterede hun ved at blive nr. 4 i agility åben. Flot løb begge to :-)
Efter en god dag var vi atter i hytten. En gang god mad, lidt champange og rødvin og sengen kaldte :-)

Søndag morgen da jeg kom ned var der flag på bordet og der lå 2 pakker :-) Aya blev nemlig 6 år så Marianne sang fødselsdags sang, og Aya hjalp med at pakke gaverne op TUSINDE TAK siger Aya, hun er ihvertfald glad for det :-)
Aya hjælper med at pakke ud.
Kan det mon spises :-) Nej det er et stykke legetøj, og hun er rigtig glad for det :-)Vi satter atter kurs mod hallen. Denne gang var det Bent, Ticket, Marianne/Mig og Meghann og selvfølgelig Aya der skulle løbe. Vores første løb siden oktober og jeg havde som mål bare vi havde det sjovt :-) Første løb kom jeg forkert ved en tunnel så Aya kunne ikke finde mig og hun måtte lige løbe igennem tunnel igen for at finde mig hmmmm Disk... Men hun havde det sjovt. Andet løb var spring åben. Her løb hun godt, banen var svær men Aya mestrede det i fin stil og blev nr 16 med 5 fejl. Sidste løb som altid er mit hade løb, jeg gider nemlig ikke mere. Det var spring klasse 2. Der var et sted hvor alle dumpede i hvis man ikke fik vent sig i tide. Jeg havde et kanon løb med Aya der var selvfølgelig nogen bure som kunne være blevet mindre. Men ellers et godt løb. Det endte med at Aya blev nr. 2 og fik en pind. Sådan tøs og det på hendes fødselsdag...

Aya spring klasse 2 løb

En rigtig god dag og weekend for os alle. Jeg blev sat af inde ved Solveig og Torben. De har passet Ronja, hvilke Alina som er Ronja´s datter var rigtig glad for. Tusinde tak alle sammen for at I ville passe Ronja.

1 kommentar:

Anni Pedersen sagde ...

Til lykke med fødselsdagen Aya og med det flotte resultat.

Mange hilsner
Anni