mandag den 31. august 2009

Opdate på DM i rally

Her er hun så Aya som Danmarks mester i rally ekspert 2009
Jeg ved stadigvæk ikke om jeg har fattet det, især fordi Aya har haft det så skidt, at det virker helt utroligt at hun kunne gå op og gøre det så godt.
Det skal siges at banerne var svære skiltene stod tæt og man skulle godt nok fange sin hunds opmærksomhed hele tiden for ellers gik man ind i et skilt eller en kegle.

Har lige set resultaterne på DM egen hjemmeside
Og her kan jeg se at Aya har i alt fået 99 point.
Hun fik 98 point i første gennemgang og 99 point i andet gennemgang hold da op. Faktisk er det lige de 2 certer jeg mangler for at Aya kan blive champ. Men mon ikke jeg får dem de næste par gange jeg er ude :-)

Billede ovenover er taget lige efter præmieoverrækkelsen. Godt I ikke kunne se på mine hænder at de rystede :-)

Aya ville altså ikke kigge på fotograferne :-)
Kim og Dundee var også med de blev nr. 6 i øvet klasse, det var flot, Kim lavede nogen dumme fejl som Dundee ikke kunne gøre for.
Sikke en kontakt vi har. Aya er rigtig god når jeg får hende kørt op :-)

Annemarie og Renault fra Belgierklubben kreds 1 var også med, vi skulle have et billede til klubbens hjemmeside
Men Renault ville ikke helt som vi ville have ham til, tro mig Annemarie og jeg grinede en del :-)Renault havde jo Annemarie med som vedhæng og hun glemte også en øvelse, synd for de havde en rigtig god kontakt :-)
På æres pladsen lå en briard, den var under selv rally øvelserne stukket af over til en LP hund. Jeg ved ikke hvad den gjorde ved Aya for hun var ihvertfald ikke tryk ved at skulle gå rundt så tæt på den :-(
Jamen igen, hold da op hvor Aya søgte kontakt med mig, hun var bare skøn.
Her er vi ved ind marchen. Jeg havde taget Coco med så Aya kunne få fred. Renault tog det ganske pænt, men Coco var ikke specielt stor fan af Århus pigegarden. Coco var godt nok lidt bange for det, hun ville ikke engang spise lever eller ost. Når men hun kunne jo ikke komme væk, så hun måtte søge trøst hos Renualt engang imellem.
Som I kan se så var det kærlighed ved første blik. Coco og Renault var bare helt vilde med hinanden. Det var bare så sødt :-)

2 kommentarer:

Kirsten og Jens sagde ...

Hvad skal jeg sige?
Jeg er målløs over, hvor godt det går med Aya, efter hvad hun har været ude for.
Hvor Cilja god ligner sin mor - af udseende i hvert fald!
Kæmpe til lykke fra Cilja og os!

Cléotte sagde ...

Congratulations Pia and Aya! Citizen is very proud of her mother! I wish you continue on this way^^.