søndag den 22. februar 2009

Woogi og Tera

Jeg skulle passe Tove og Dres breton Tera lørdag til søndag. Det var første gang Tera skulle være her og det endda helt selv;-) Men det gik nu godt, hun blev en smugle bange for katten Nalle, men de sov i seng sammen med ca 1/2 meter mellem dem, så mon ikke de bliver gode venner engang. Søndag formiddag tog jeg Woogi og Tera med ud i skoven, hold da op pludselig gik jeg med en jagt hund og det med stort JAGT ;-) jeg tror til sidst kunne jeg binde mine snøre unden at bukke mig ned. Woogi kunne ikke helt forstå hvorfor jeg indimellem hoppede afsted, men det var den lille breton der trak mig fremaf ;-)
Jeg er helt sikker på at Tera har haft en god tur, at Woogi og jeg ikke helt er af samme mening men pyt, vi har jo skoven hver dag.....
Kameraet var jo med, og et par billeder blev det dog til her er det Woogi på en træstup, hun elsker at hoppe rundt på sådan nogen.
Et fælles billede eller hvad man nu vil kalde det, da Tera ikke er særlig fotogen, hun gider ihvertfald ikke være der hvor jeg beder hende om det hmmmm, men Woogi, tag dog endelig et billede Pia ;-)
Her er så Tera hun har fået fært af et dyr og 2 sek. efter jeg har taget dette billede løb vi videre ;-)
Hen på eftermiddagen kørte vi ud til Hellevad hundesvømmehal, hvor Aya og Tera var ude at svømme, Woogi havde fået lov til at løbe rundt uden at skulle i, da hun har fået en ide med at det kan være farlig, så vi valgte at hun vare skulle gå rundt, og se at der ikke altid sker noget bare fordi hun er med..... Tera derimod svømmede næsten 25 min, det samme gjorde Aya, så vi fik et par trætte hunde med hjem ;-)

Forresten så var Marianne og Zippo i agility konkurrence i Vallensbæk i dag og Zippo fik en 1 plads i agility klasse 1 og fik dermed sin 2 pind til agility klasse 2. FLOT og TILLYKKE.

Crazy var også med, men deres resultat kender jeg ikke ligenu, og jeg har fået en glædelig sms fra Christine at Breezy idag er blevet målt som mellem hund, og kan dermed begynde sin sæson ;-) Hvor er jeg glad på jeres vegne ;-)

1 kommentar:

Cool Design Shelties sagde ...

Ja, man opdager let hvor glad man er for, at man har valgt en hyrdehunde race når man er i skoven :o) Men det ser ud til at I har haft en hyggelig weekend sammen med plejebarnet :o)

//Bente