fredag den 26. december 2008

Hyggelig dag blandt hunde venner.

Vi har haft besøg af Pernille,Gitte, Paya og Miska. Så efter at Pernille og Gitte havde set hvalpe tog vi alle hundene undtagen de 4 små med ud på en rigtig laaaang god gåtur. Aya og Woogi viste Paya skoven og diverse vandhuller. Jeg tror alle hunde nød det. Pernille og Gitte fik afse hvordan Aya springer ud i sine små vandløb, og da vi endelig kom hjem havde jeg en del beskidte hunde. De kom ud og blev skyllet inden den stod på hvalpe. Men som I kan se så var Woogi en smugle træt, hund ligger på en skammel men ville jo gerne følge med i hvad der sker over ved hvalpene når Ronja og jeg er der men hendes små øjne kan ikke holde sig oppe. Åh skønt med trætte hunde.
De små derimod havde jo sovet så nu var de friske.
De får fra nu af hver dag et nyt stykke legetøj, og her er det et egern som Woogi godt nok har pillet øjene ud af men sjovt var det.
Så kom der en lille bold ind, den var altså også sjov hold da op hvor de legede med den.
Så fik de en spille ting, har fået den af Gitte, den siger ikke så mange lyde og alligevel larmer den når de hopper på den. Det har de også fået meget sjovt ud af hvilket også kan ses på videoerne.

Så er der gang i den igen, de små har fået en spille maskine ind til sig, ikke at den spiller megt men den kan larme... Syntes I selv skal se resten uden nogen kommentar fra mig.

Ingen kommentarer: