fredag den 12. december 2008

En fortjent løbetur

I dag gik vi alle en god lang tur i skoven, der var sne og det var hyggeligt.. Aya og Woogi løb som sædvanligt og som I kan se på videoen så syntes de begge to at det var sjovt, sådan foregår hele turen som vi går...

I går var Aya og Woogi ude og svømme, vi har altid en halv time og vi er sammen med Tove og Tera. Tera har haft svært ved at finde ud af hvordan en jagt hund skal svømmen, men nu er hun ved at finde ud af det. Alt imens Pia bøvler på med Tera, styre Tove og jeg de to andre, Aya springer bare i, Woogi derimod vil helst stå oppe på rampen helt henne i hjørnet for så kan ingen nå hende. Men vi er jo lidt klogere så hun bliver hentet og kommer så i. Og efter en halv time med de tre hunde gik turen hjem til Tove og en kop kaffe. Alle hunde lægger sig bare ned og sover skøøøønt... Og da jeg kom hjem hørte jeg heller ikke noget til dem.

Det er rart at kunne køre dem lidt trætte...

Iøvrigt går det super godt med hvalpene, de vokser, Ronja passer godt på dem, og i dag måtte Woogi ligge helt oppe i kassen ved dem.

1 kommentar:

Marianne sagde ...

Ih - jeg kan kende det sted i skoven, hvor de løber - og jeg er sikker på, at Zippo vil elske at løbe med. Han glæder sig til at komme ned og lege med Woogi på søndag.