mandag den 4. januar 2016

Godt nytår

Åh ja så skriver vi 2016. Alle reflektere over hvad der er sket i 2015. Hmmm ikke et år, jeg vil se på med glæde og dog. Har haft mange gode og fantastiske timer med venner og flere af mine hvalpekøbere. 
Jeg startede Uha op i agility og hun nåede da at rykke op i klasse 2. Så skulle hun parres igen og have hvalpe, Parret blev hun, hvalpene udeblev, mega surt. Men sådan er livet indimellem. 
Jeg tog afsked med 2 af mine hunde, først Ronja som fik en hjerneblødning, så Aya som var blevet gammel.
Det var ligesom en æra sluttede for mig, to hunde som har fulgt mig i tyk og tyndt, og som har været en stor del af hvad jeg er i hundeverden i dag.Hold da op det må man ikke tænke over. 
Det positive er som sagt har mødt mange søde nye mennesker, har været en del på udstilling, været til rally prøver for første gang i mange år. Og har været til en del agility konkurrencer, 
Jeg har også fundet ud af hvem der er ens venner, Og det kan sommetider være hårdt at finde ud af. Men dem jeg kan stole på, det er mine rigtige venner. Og de ved hvem jeg snakker om. 
Så et 2015 med op og nedture, men sådan er hvert år vel. 


Starten på 2016 var rigtig god, jeg havde aftalt med Uha 4 hvalpe og deres fantastiske ejer, at de skulle komme over til mig, så vi kunne træne sammen i Ringsted agility hal. 
Johanna lavede en rigtig god undervisning til os, alle hvalpe blev målt og alle er i mellem klassen. Det var så godt at se især Spencer, som jeg sidst så for over 1/2 år siden. Han er bare en klon af Uha 

 Her sidder de alle, fra venstre
Tweety, Zoomi, Spencer, Uha og Tobee

Tweety var her fra den 31 december, og det er hårdt at skulle styre 5 andre hunde og 2 katte. 

Smukke Spencer ser agility

Mor og søn

Spencer og Zoomi

Tobee er klar til træning

Zoomi og Tweety


Jeg har atter hvalpe planer, og næste gang Uha går i løbetid, prøver jeg igen med Upsi, så denne gang håber jeg at der kommer en masse små hvalpe ud af dette fantastiske par :-)
Men ellers lægger jeg aldrig de store planer, da meget kan se i løbet af året, men jeg håber på at den står på agility, rally, færdighedsprøver, hvalpe dag og hvalpe med Uha, og der er blevet spurgt på Zoomi, så mon ikke der også kommer små Uha børnebørn.
Jeg ved i hvert fald, at jeg skal til et par agility konkurrencer på den anden side af Storebælt, og det glæder jeg mig helt vildt til, Især den i Nordjylland er blevet til en tradition, :-)
Men ellers ønsker jeg jer alle et rigtig godt nytår, og jeg glæder mig til at se jer alle igen.

Ingen kommentarer: