onsdag den 20. januar 2016

A kuld 10 år

Så sket det, for 10 år siden kom mit første kuld sheltier til verden. Ronja fødte 3 hvalpe, hvoraf den ene døde dagen efter. Men 2 fortsatte med at trives, og Ronja var en fantastisk mor, eller noget. hun var glad for dem, især når jeg hjalp med at flytte dem hen til hende, og når der kom gæster gik hun altid hen i sofaen og sov, Så kunne vi passe de små. 
To små piger blev det til Alina og Assie. 
Aline bor hos Solveig hvor hun bliver forkælet. Og hvor hun har det super godt. Assie bor hos Karen, jeg høre dog ikke noget fra dem, Lidt ærgerlig
Her er det Ronja med sine to små piger. 
 
Søde Ronja

Lækre små hvalpe

Aimee syntes hvalpe var skønne, og hjalp gerne til. 

Passer godt på sine hvalpe

Alina

Assie
Tænker tit over hvad der er sket. Men Ronja fik 3 skønne kuld, med to forskellige han hunde, og hold da op nogen skønne lækre hvalpe der kom ud af det. Og jeg har aldrig fortrudt at jeg brugte Ronja. Ronja var starten og stammoderen til mit avl, Ikke at jeg har lavet dem der var mest ens, men jeg har lavet super gode arbejds hunde, og rigtig gode familie hunde. Jeg har lagt meget arbejde i mine hvalpe, hvilke afspiller sig i deres temperament, der skal meget til at vælte dem. 
I de 10 år jeg har haft hvalpe har Ronja fået 3 kuld med i alt 11 hvalpe. Woogi fik 3 kuld med i alt 13 hvalpe og Aya 1 kuld med 5 hvalpe, og til sidst Uha 1 kuld og 4 hvalpe. 
Flere af hvalpene har fået hvalpe, så der er Foula gener i både Sverige og Finland. 
Jeg håber jeg kan fortsætte med Ronja linier, det sker forhåbenlig med næste parring hvor jeg vil bruge et barnebarn til Ronja. 
Tak til alle mine hvalpekøbere, for uden jer ville jeg jo heller ikke lave nogen hvalpe. :-)
Glæde mig allerede til sommer hvor jeg vil lave en kennel dag, hvor mange af hvalpene og ejerne allerede har sagt ja :-)Ingen kommentarer: