torsdag den 29. september 2011

DcH DM


Så kom weekenden hvor vi skulle til DcH DM 2011. Aya og jeg har ikke haft de bedste forudsætninger for at komme med, da vi stort set ikke har løbet hele foråret. Men min sidste konkurrence fik vi vores sidste udtagelser, dejligt. Jeg skulle være sammen med Marianne, Zippo, Chinook, Bent og Dazzler, samt Aya og Viva. De andre hunde blev passet hos Andreas og Kirsten. Og tusinde tak for det.
Jeg havde fri fredag, skulle pakke i bad og ellers gå og vente indtil Marianne kom for at hente mig. Viva løb rundt ude i haven, pludselig kom hun ind og så meget mærkelig ud i hovedet. Jeg sagde hvis hun skulle brække sig, så var det udenfor. Hun løb ud og brækkede sig, dygtig hund :-) Så kom hun ind igen, og hun savlede helt vildt. Jeg kiggede på hende kunne dog ikke finde noget, så ingen panik. Gik dog lidt frem og tilbage. Og tilsidst kiggede jeg hende i munden, og nu bredte panikken sig lidt, hun var stukket af en hveps, hmm sende en sms til Johanna, skal jeg gå i panik, nej ikke endnu. Men holde øje. Ok hurtig i bad, og kort efter kom Marianne og Zippo, Ihhhh sagde hun Viva hyggeligt, og hun fejlede ikke noget. Vi kørte hjem til Marianne, og da jeg lukkede Viva ud, så var hendes hovede helt hævet, ok nu gik jeg lidt (meget) i panik, ringede til dyrlæge, og jo ja vi kunne jo komme kl 15, nej om ca 45 min sagde jeg, og det var ok. Bilen blev pakket, og afsted mod dyrlæge. Da vi atter tog hende ud der ude, var hovedet endnu mere hævet, dyrlægen stod klar med 2 sprøjter, pyyyyy, vi havde et par stop undervejs til Odder og for hver gang vi kom d af bilen så hun bedre ud. Billede ovenfor viser hende hjemme hos Marianne.
Vi fandt området, Marianne og jeg satte stævne telt op, mens Bent fik ordnet campingsvogen.
Lørdag startede med indmarch, uden hunde, og derefter gik turen over til ag banen, som pga vand var blevet flyttet langt væk fra toilet, og boder. Men dejligt at vi kunne løbe på tørt græs.
Her er Aya spring løb.
hun fik desværre en nedrivning, men jeg syntes hun løb godt, agility løbet gik også fint og vi endte med at komme i A finalen. Dejligt.....
Søndag så vi B finalen og jeg syntes godt nok de store hunde gav den gas, så det var vejen frem.
Her er Aya finale løb.
Desværre fik hun en nedrivning, men jeg syntes hun gjorde det godt min super Aya.
Det blev til en flot 9 plads, hvilke jeg er rigtig godt tilfreds med.
For mit opdræt gik det også super godt. Fra D kuldet var Dreamy, Dweet og Dazzler, og fra B kuldet Zippo.
Fra venstre Dreamy, Dazzler, Zippo og Dweet.
Dweet, havde en weekend, hvor han mente noget andet end Susanne, så de endte i B finalen, og desværre så blev Dweet ikke på feltet på A brættet. Rigtig øv. Dreamy var også i B finalen, men kvalificerede sig til A finalen. I A finalen blev Dreamy disket, men flot Emily at du har fået Dreamy så langt. Dazzler og Bent lagde ud med et super løb og blev nr. 2. Så presset var på Marianne, og med lidt over et sek slog hun Bent og blev dermed Danmarksmester. Stort tillykke til jer alle sammen.
Turen hjem gik ganske godt. Og nu står den på vinter pause for mig og hundene, jeg har jo fået achillesene betændelse og har sindsyg ondt når jeg løber. Så hundene og jeg får en dejlig lang ag pause. Men mon ikke tiden kommer til at gå med lidt rally, så vi ikke helt syner hen.

Ingen kommentarer: