søndag den 25. juli 2010

Brenderup DcH

Fredag den 23 kørte Bent og jeg samt alle hunde til Brenderup DcH for at stå for agility konkurrencen derover. Det var lidt med bange anelser for jeg følte ikke jeg havde helt styr på konkurrencen, men jeg skal love for at klubben og flere af dens medlemmer havde gjort et flot stykke arbejde, og det ville vise sig at vi fik et rigtig godt stævne stablet på benene.

For mig selv og mine hunde var det knap så godt, og dog. Woogi havde op til flere gode løb fik sågar 2 pokaler med hjem, men dog ingen pinde i hendes bøger. Men vi er så småt begyndt at finde hinanden skønt. Aya have bare en fest, men det er så sjovt at løbe med hende, og da jeg har DM udtagelserne, så bruger vi løbene til at øve nogen ting på, og det går ikke altid så godt :-)


Bent og Ticket fik deres sidste DM udtalgelse til fælles DM så lidt godt fik vi da med hjem :-)
Breezy var også i Brenderup og hun vandt agility klasse åben, det ser så godt ud når Christine og Breezy løber sammen. Tillykke.

Anni og Duchess var også kommet til Brenderup, hvor var det dejligt at se Duchess igen, og kors hvor hun dog ligner sin mor. En anelse mindre, men hovedet og kroppen og være måden at være på ligner Woogi.Vi fik taget disse billeder af Duchess til Venste og Woogi til højre på billederne.

Lørdag fik jeg en sms fra Johanna, at hun og Kirsten samt Etta havde været på skue i sheltie klubbben i Helsingør. Og her var Etta såmen blevet bedste hvalp :-) JAMEN JAMEN var jeg en smugle stolt :-) Et kæmpe stort tillykke til Etta og Kirsten. Billederne herunder er Etta og hendes flotte pokal


Marianne og Zippo samt Susanne med Unique, Spirit og Dweet var taget til Tjekkiet for at løbe UO, meldingerne fra Tjekkiet stod på regn, regn i lår tykke stråler, og regn. Det var ikke det bedste stævne de 6 har været til. Så engang i nat lander de i Danmark, en oplevelse rigere, og meget vådt tøj :-(

1 kommentar:

Berit Bilde sagde ...

Ja det var et fint stævne i Brenderup :-)
Det kan de godt være stolte af.

Hvor er Duchess vel nok smuk!!