tirsdag den 20. juli 2010

Fionia Cup 2010

Jeg ved dårligt nok hvor jeg skal starte og slutte. Men Fionia Cup har været en rigtig god oplevelse, for mine hvalpe køber, mine egne hunde og selvfølgelig for mig selv.
Aya startede om søndagen med at blive nr. 3 i agility klasse 2 og fik dermed sin sidste oprykning til agility klasse 3. Sejt gået af min hund, der var over 50 deltager i denne klasse.
Aya havde fuld program hele ugen, dvs 3 løb hver dag. Hun havde mange gode løb, banerne var pænt svære, og selvfølgelig blev vi disket nogen gange, men det var "gode" disk. Forstået på den måde at hun gjorde al det jeg bad hende om, især på de sværer sektioner, men jeg slappede så af på de lidt nemme og der røg hun..
I åben klasse var der knap 200 store hunde, og Aya havde gode placeringer, ikke at vi kom på skamlen, men taget i betragtning af hvem der deltog. Jeg er rigtig stolt af min Aya.

Billede her under viser en meget træt Woogi og Pia til præmie overrækkelse, som foregik på den måde at der stod skamlen med nr. 1-2-3 og foran sad alle deltager i deres stole med enten en fadøl (som smagte rigtig godt ) eller sodavand.
Så til mine hvalpe købere, Hvor gjorde de et flot stykke arbejde, Christine med Breezy var op til flere gange på skamlen, både i klasse løb men også i åben klasse som hun vandt. Breezy rykkede op fra agility klasse 2 til agility klasse 3. Flot gået begge to.
Marianne og Zippo gjorde det også rigtig flot, Zippo vandt agility klasse 3 hele to gange og i de åbne klasse var de da også blandt de hurtigste. Zippo kom i finalen og her blev de nr 6. Et rigtig flot resultat når man så hvor mange der blev disket. Et stort tillykke til jer begge to. Vil også lige sige at Marianne og Zippo prøver at komme med på det Danske landshold, og om 14 dage ved vi om vi alle skal til Tyskland og heppe på Zippo.Også Emily og Dreamy startede i klasse løbene, og sikke en start de to har fået. Som vist på billede herunder så står Emily og Dreamy øverst på skamlen, hvor er I bare seje. Og det bedste var da de på 3 dagen kom farende hen til mig og sagde at nu var Dreamy rykket op fra spring klasse 1 til spring klasse 2, det på 3 konkurrencer :-) Desuden har de også fået 2 pinde i agility klasse 1. I er bare rigtig gode begge to, og hermed et kæææææmpe stort tillykke til jer.
Som sagt var der hele 4 sheltier med fra mit opdræt, Dreamy fra Ronja/Monty sidste kuld. Breezy,Zippo og Woogi fra Ronja/Monty første kuld. Alle gjorde det så flot. Derfor fik I også den flotte T-shirt (som I kan se på Zippo blog) Jeg ved at I gør et stort stykke arbejde alle samme.
Og jeg bruger jer jo som reklame for mit avl. Jeg håber I ved at jeg er rigtig stolt af jer.
Billede her under er de 3 søskende Breezy, Zippo og Woogi.

Som sagt så blev Aya nr 3 og her står jeg på skamlen, og tro mig jeg var rigtig glad :-)

Så til Woogi, jo hun havde da også 4 løb i løbet af ugen. Jeg ville ikke have mere med hende, da jeg ikke var sikker på at hun/jeg kunne klare det. De 2 første løb fik vi mellem 5 og 15 fejl, Woogi havde lidt svært ved at finde slalom. Men ellers løb hun rigtig godt. Den sidst dag hvor hun også løb blev hun nr. 3 i spring klasse 1 og fik sin første DKK pind :-) Og det selv om hun virkelig væltede ud af pose Gitte Poulsen tog et sindsygt godt billede af hende hvor Woogi ligger med benene i vejret, håber jeg får det en dag :-) I agility klasse 1 faldt hun af balance og blev derefter bange for vippen, som jeg så tog om, og derved blev vi disket. Woogi var en rigtig lille sej hund.
Hun var med til sejers cermoni hver dag, og tog larmen i stiv arm.
Herunder endnu et billede af en træt Woogi
Fredag fik jeg fornemt besøg nemlig af Torben/Sille og Solveig/Alina.
Alina var rigtig glad for at se mig, hun skulle jo heppe på både Aya og Woogi, hvilke også hjalp, Tak Alina :-) Det er altid rart når mine hvalpekøber kommer på besøg de forskellige steder i landet jeg løber agility. Tak skal I have.
Billede herunder er Alina mens vi ser finalen

Alt i alt en rigtig god uge, hvor vi fik set en masse agility, snakket med en masse mennesker også mennesker man aldrig har set før. Det var første gang jeg var med til det, og det bliver måske ikke sidste gang, jeg vil dog have svært ved at få fri i uge 28. Men der er jo et år til igen. Tilsidst en tak til Marianne og Bent, som ville have hundene og mig boende i den anden ende af campingvognen, og til Andreas som næsten hver aften gik med Ronja, når vi gik vores aftens tur.

1 kommentar:

Cléotte sagde ...

Congratulations for your thirth place with Aya at Fiona Cup. I hope Citizen will be as good as her mother. We began competition next year. Her slalom become better and better. I'll send you video later on.