torsdag den 26. november 2009

Woogi har født :-)

Så skete det:-) Woogi fødte 4 stk sunde og rakse hvalpe, 3 tæver og 1 han. Woogi var meget rastløs igår hele dagen. Og hen ved klokken 1800 ville hun ned til sin fødekasse. Hun begyndet at få veer og da klokken var 1941 kom den første hvalp, den kom med bagenden ude først, og det var en temmelig stort tæve, Woogi havde det rigtig hårdt :-( Sanne og jeg kæmpede en brag kamp med Woogi. Endelig kom hvalpe ud og Woogi var bare træt og ligeglad med hvalpen. Et af billederne viser hendes blik for den hvalp. Men da vi fik hul på foster hinden og hvalpen gav lyd fra sig så vidste Woogi godt hvad hun skulle.... De næste hvalpe kom ret hurtigt og da kl var 2116 kom den sidst hvalp. Og jeg skal love jer for at Woogi var træt. Men alle hvalpe har det godt Woogi er en super mor :-)
Billede for oven, en glad familie :-)
En meget træt Woogi :-)

Det er bare noget du har lagt der Pia, for det er sku ikke mit, tror vi nok Woogi tænker :-( Hun syntes det var ulækkert :-(

Woogi igang med veerne.
Sanne og jeg havde imellem hvalpene, sms tid, for alle fulgte med, mit agility hold, og Sanne rally hold begge træner samme sted, skulle jo følge med, da vi jo ikke var der, Johanna som var på vej hjem fra England skulle vide alt, og Marianne som også var til agility træning fik smser. jo så der blev sendt nogen stykker. Men jeg vil lige sige tak til Sanne for at hun blev hjemme fra træning. Nu gik alt godt, og du var en rigtig god støtte da vi havde lidt problemer med den første :-)
Her under er billederne af hvalpene enkeltvis. Jeg har taget to billeder af hver hvalp.

Tæve 1 Tæve 2


Han
Tæve 3
Nå men oppe i stuen gik de andre hunde jo rundt, Når Sanne lige var oppe for at kigge til dem, så blev hun snuset godt og grundigt igennem. Da jeg til sidst kom der op, skal jeg love for at mine hunde var interesseret i mig, og faktisk blev Aya lidt sur. Så Sanne og jeg blev enig om at Aya sov oppe ved Jan og Sanne, mens jeg tog Ronja med ned. Ronja var helt vild, måtte gerne komme ind i værelset, men Woogi øjne sagde du kommer bare ikke her op. Og det respekterede Ronja. Ronja sov i hendes bur, og der var slet ingen ting. Her til morgen tog jeg så Aya med ned, jeg skulle jo udfordre det. Men Aya accepterede at det var Woogi der lå der med hvalpene så jeg kunne i ro og fred spise min morgen mad med 2 hunde i sengen og Woogi med sine hvalpe i kassen. SKØN dag. Lige om lidt går jeg ned til Woogi igen og skriver nok først i morgen igen.


5 kommentarer:

Sanne sagde ...

Ja så fødte Woogi - og Jan og jeg har fundet de allebedste E-navne. Pia vil bare ikke bruge dem. Tæve 1: Elin, tæve 2: Ea, Han: Egon og sidste tæve: Emma.

Jeg forstår nu godt Pia, at hun ikke vil bruge navnene, men Egon vil nok altid blive kaldt Egon ved os.

Knus

Johanna sagde ...

Ja Sanne, jeg havde en lille blå hvalp engang min mor kaldte Emil - men selvom han nu er voksen og hedder Chance - så kalder min mor ham stadig for Emil :o)

Cool Design Shelties sagde ...

Hjertelig tillykke med alle 4 og held og lykke med dem alle. Bliver spændende at følge dem :o)

//Bente

Unknown sagde ...

sikke nogen fine billeder, og beskrivelse;-)ang. navne hvad så med ejner, ester, elsebeth og ellen, eller måske elo, else, erna, elly..ja ja pia du siger bare til hvis du får brug for hjælp på den front;)

Unknown sagde ...

fatter ikke en dyt, hvorfor skal jeg hedde by oxholm her..

kram mette;-)