onsdag den 18. november 2009

Så er vi ved at være klar

Så er det jo knap så længe til at Woogi skal føde.
Så igår tirsdag tog Sanne og jeg ud til dyrlægen, jeg ville meget gerne snakke med dyrlægen om, at hvis der skulle gå noget galt, så kunne jeg kontakte dem. Så inde ved dyrlægen stillede jeg Woogi op på vægten. OK hun er kun lige 35 cm høj, men vejer lidt over 11 kg. stakkels Woogi :-( Godt hun snart kommer af med det.. Alt er ved at være klar her, papirene til at skrive på er lavet. Håndklæder fundet frem, fødekassen afprøvet osv. Så Nu kan det bare ske......

Da vi alligevel var inde ved dyrlægen og havde alle hunde med, så kunne de også ligeså godt blive vejet. Ronja som er 38 cm høj vejer 9.5 kg Og hun er ikke tyk. Så tog Sanne Paya og Coco med ind, faktisk også en god træning for hundene, at komme ind til dyrlægen blive vejet også går man glad ud igen. Så oplever de ikke noget farligt hver gang. Nå men Coco vejede 20.1 kg så blev det Paya tur 17.9 kg chock vi troede hun vejede mere. Jeg gik ud for at hente Aya som jeg var sikker på også vejede omkring det samme som Coco. Men nej Aya vejer 23 kg og hun er faktisk rigtig tynd og på fedekur :-) Jeg satte hende på vægten 2 gange da jeg ikke var sikker på det var rigtigt det der stod. HMMMM når men ude ved bilen igen og alle hunde pakket. Stod Sanne og jeg og snakkede om at det med Paya ikke kunne passe. Så hunden ud af bilen igen og ind på vægten, ganske rigtigt nu havde hun taget 100 gram på så hun vejede 18 kg :-)Tja så måtte det jo være rigtigt.
Vi snakkede meget om hvor de gjorde af al deres mad, ikke at det ligger i haven eller når vi går tur med dem, men alle må have en god fordøjelse og optage det hele.
Alt i alt en god da, hundene oplevede en god tur hos dyrlægen, jeg fik snakket med hende, så nu går al bare sin vante gang indtil engang i næste uge....

3 kommentarer:

Kalancho Shelties sagde ...

Ihh hvor jeg glæder mig...;) det bliver bare så spændende...;)

Cool Design Shelties sagde ...

Held og lykke med den forestående fødsel. Det bliver spændende at se hvad de 2 skønheder kan præstere :o)

//Bente

Anni Pedersen sagde ...

Det er bare så spændende. Sagde dyrlægen noget om hvor mange hvalpe der kunne være?
Ja det med vægten er lidt underligt. Marquis og Jaffa er faktisk lige store og vejer næsten det samme, men Marquis er radmager og Jaffe er måske ikke ligefrem tyk, men han mangler i hvert fald ikke noget :-), så det er vel knoglerne der vejer forskelligt. Jaffa får næsten kun det halve at spise i forhold til Marquis og alligevel har han svært ved ikke at blive for tyk.