mandag den 21. september 2009

En hyggetur for de 2 sheltier

I går var Sanne og jeg ude at gå med Ronja og Woogi. Vi gik først en tur i skoven. Skoven i Assens har en sjov legeplads til børn, men den kan sandelig også bruges til hunde. Først var der 4 tunnel som lå i et kryds, hundene syntes det var sjovt at finde ud af hvor Sanne og jeg var henne :-)
Dernæst to slanger i træ, som lå ovenpå hinanden, her skulle hundene også løbe igennem og især den der lå øverst, den var sjov da skulle man nemlig op af nogen trapper. Billede her under da står Woogi oppe på en af disse salnger.

Ronja ville også være med til at stå oppe på en af slangerne.

Tja så mødte vi en sød og rar elefant, den var så tam at hundene godt måtte sidde på ryggen af den :-) Er det ikke et godt billede :-)

Her er så en af de før omtalte tunnel nej hvor de hyggede sig de to små:-)

Nede i skoven er der også en kæmpe sø, med masser af ænder og gæs i. Woogi og Ronja ville op og kigge, men da jeg kender mine vand hunde så måtte jeg heller holde fast på dem. Kors hvor var de interesseret i hvad der foregik nede i søen.

Efter skovturen gik vi videre langs en å. Og ude midt i åen lå en lille ø, som Sanne absolut ville have Woogi ud på. Ok Woogi gik der ud, men lige der hvor hun trådte var der mudder så Woogi var absolut ikke ren da vi gik hjemaf, ak ak ak. Bare se hendes bagben :-(

Efter skoven gik vi ned på havnen, Woogi var total i paradis, hun skulle hele tiden op på kanten og kigge ned i vandet, godt hun havde snor på. I kan tro den lille fik en oplevelse af de helt store.
Nå men sidste stop var stranden, Woogi var jo som sagt ikke særlig ren, så vi stoppede på stranden og fik hende badet :-) Det var jo også lige desserten for Woogi.

Her har begge hunde selv løbet helt ud for enden af broen, der var nogen måger som Woogi og Ronja mente skulle ud og flyve en tur. Denne tur tog de et par gangeDe havde det så fedt de to små. Jeg tror de nød at være selv afsted og ikke have de store med sig.
Så gik turen hjem, jeg havde et par trætte små hunde :-)
Jan havde taget de 3 store med et andet sted for at de kunne løbe. Og tja nu er det nok ved at være sidste gang han tager Aya med, for hvergang sker der noget. Første gang de havde været afsted sammen, kom Jan hjem og spurgte om Aya plejer at have noget ved næsen, næ ikke hvad jeg vidste måtte ud og kigge, og jo nu havde hun prøv at se billedet. Her er såre godt nok gået af


Hun var løbet hen imod en jernlåge og mente at hun kunne hoppe igennem små firkanter, men det kunne hun ikke og hun fik en stor flænge i hovedet. Tro mig, jeg blev lidt sur, han kunne sku da passe på min hund, det er jo ikke længe siden den anden flænge på kroppen er helet, nu starter vi forfra ak ak ak.
Nå men så igår fik jeg en sms af ham, "jeg tør ikke komme hjem". Åh nej sagde jeg til Sanne hvad har han nu lavet ved Aya ???? Jeg skrev hvad der var sket, det eneste svar jeg fik var at han ikke kom hjem. Igen sagde jeg til Sanne, det mangler bare at min hund halter også bliver jeg sur.
Nå men vi måtte jo vente til han turde komme hjem. Og han turde dårlig nok lukke Aya ind til os. Og ganske rigtig hvad gjorde Aya, hun haltede på højre forben. GRRRRRRRR
Forklaring kom at hun og Coco havde løbet rundt og leget, pludselig tog fanden ved "Buldozeren" Paya og hun løb med fuld fart lige ind i siden på Aya så hun fløj en meter væk. Så holdt de jo op med at lege og Aya løb lidt for sig selv, pludselig var hun løbet meget målrettet ned til Jan og løftede højre forben mens hun peb....... Puha han var ikke stolt over at skulle hjem og sige at Aya igen var syg....
Men det skal siges at lige nu der kan Aya godt løbe rundt, så så slemt har det heller ikke været. Jeg har sagt at nu er hun meldt til agility konkurrence og rally prøve så hun skal ikke blive syg inden......Jeg gider ikke mere sygdom i hundene....


Ingen kommentarer: