torsdag den 28. maj 2009

Woogi, Ronja og Barki til opvisning

Barki på skateboard
Jonna og hendes Islandske Fårehund Barki, var inviteret til Jonna gamle skole i Bolderslev for at lave opvisning med Barki. Jonna spurgte så mig om jeg ikke nok ville komme med Ronja og Woogi :-) Og jo selvfølgelig ville vi det.

Så jeg fløj hjem fra arbejde, luftede hurtigt de store hunde, stoppede Woogi og Ronja i bilen og kørte til Bolderslev, skulle lige have lidt aftensmad hos Jonna`s forældre, som skulle passe Jonna´s to børn Stella og Adrian :-)

Jonna og jeg kørte hen til skolen, der var godt nok mange mennesker, når men vi fik slebt vores ting med hen hvor vi skulle være. Og pludselig var vi omringet af børn, Puha sage Woogi og kunne ikke rigtig finde ud af hvad al det var, men lidt efter lidt syntes hun nu de børn var rigtig søde, Ronja og Barki var ligeglade :-)

Alle blev kaldt til og jeg skulle lige fortælle hvem vi var, og hvad vi havde tænkt os at lave.
Jonna startede med en masse triks, derfter kom Ronja på banen med lidt flere triks, Woogi fik også lov til at lave noget. Vi havde sat 6 slalom pinde op og Barki løb igennem dem, ok så blev det Ronja tur, gamle Ronja havde lykkelig glemt alt om slalom og mente man starter med en løber forbi resten, næ lille hund vi laver lige en ommer:-) Woogi gik igennem slalom med snor, hvilket hun var ret stolt over :-)

Barki lavede flere triks og fik derefter sat en lille trækvogn i sin sele og kørte rundt med denne, det tog kegler :-) Ronja lavede frem sendelser på rigtige kegler og Woogi lavede elefanten hvilke folk også var imponeret over. Så skulle barki stå på skateboard. Hold da op folk jublede :-)

Vi fik tilsidst 4 børn med ind som skulle holde vores spring da de væltede i stormen. Så vi satte et spring foran og bag slalom. Barki gjorde det bare, så hentede jeg Woogi, under første spring tag to slalom pinde og over næste spring DYGTIG hund :-)
Ronja´s tur, ak ak ak, hun er blevet for tyk, for hun løb under begge spring, men pyt folk jublede over det :-) Ronja fik ros, tja hvad skulle man ellers gøre.

Efter opvisning fik vi en grillpølse og lidt snak med en masse børn, vi fik forklaret lidt om hvordan man går til hunde og hvordan man giver dem noget at spise uden de spiser hele hånden.
Og til vores store forbløffelse så fik vi afvide at der var 300 der havde kigget på. Hold da op, godt nok var der mange men 300.

Men sjovt var det, så det kan vi godt gøre igen. Faktisk skal jeg sammen med Kim og hans schapendoes opvise om et par dage. Men denne gang skal Aya også med :-)

Så tak for en hyggelig aften Jonna og Barki.

Ingen kommentarer: