søndag den 3. maj 2009

Weekenden hjemme.

Mens jeg har gået herhjemme og passet Aya, så har mine hvalpe været til stævne i Fredericia. Et stort DKK agility stævne som jeg også skulle have været over til, men valgte at blive hjemme og passe Aya, godt det samme for hun ligger meget ned. Ikke at hun virker syg, men rask er hun nu heller ikke.

Nå men nyheder har jeg dog fået fra Fredericia, og gode resultater. Zippo rykkede op i agility klasse 2, og han vandt spring klasse 1. Derudover har han fået 2 DM udtagelser og flotte placeringer i åbne klasse :-) I er bare så seje begge to.

Crazy har også været med, hendes resultater kender jeg ikke, men som I kan se på billedet så løb hun stærkt, at det næsten er blevet sløret :-) Fotograf er Susanne Warming som var med som hjælper :-)
Dweet var der også hvor er han da blevet sød :-) Han står meget fornemt her :-) Åh hvor er jeg bare så ked af at jeg ikke var og hilse på ham :-(

Lækker lille fyr :-)
Dazzler var der også ham har jeg dog ikke fået nogen billede af :-( Men jeg ser jer nok alle en anden gang, når min hund er blevet rask :-)2 kommentarer:

spilop1212 sagde ...

Ja, det er altid trist når man bliver nød til at blive hjemme, men nogle gange er det desværre nødvendig. Håber det bedste for Aya og at hun snart er klar til agilitybanerne igen

Cool Design Shelties sagde ...

God bedring til Aya!

//Bente