mandag den 13. april 2009

Påske gæster

Som sagt har vi haft besøg her i påsken. Marianne og Bent boede i deres campingsvogn med alle deres 7 hunde. Vi har været på ture til Ribe og til Tyskland og ikke at forglemme Avifauna :-)
Zippo, Dazzler of far Monty har været sammen med mine hunde hele tiden :-)
Her ligger Woogi og tager en slapper:-)
Zippo er også en smugle træt ;-)
Far Monty har taget stolen :-)
Dazzler er ikke selv sikker på han er træt og må heller holde øje med katten Nalle, fugle og bamser :-)
Bagerst til venstre Dazzler, Mont, Woogi, Zippo og forrest Aya og Sami :-)
Dazzler bedste veninde er Aya, han se simpelthen et stort lys i hende, og han må alt, og jeg mener alt, han slikker hende i mund, øre og over det hele, han hopper rundt på hende og Aya er bare ligeglad :-) Det er så skønt at se.
Søndag aften kom Johanna på besøg, hun havde været i Ribe og undervise, skulle derop igen mandag, så hun kørte ned til os og havde alle hundene med. Vi havde en rigtig hyggelig aften:-)

Her er det de to brødre der mødes nemlig til venstre Trouble og Zippo.
Johanna havde border collie tæverne Soda og Whiss og sheltie tæven Lune med, derudover Spooky som er en border han og sheltierne One og Trouble. Trouble er jo bror til Zippo og Woogi :-) He ses Johanna med One, Woogi, Dazzler, Trouble og Spooky

Johanna kørte mandag morgen og hun tog Woogi med hjem. Woogi skal på udstilling og det er jo altid Johanna der gør det for os. Dvs Woogi skal klippes, bades, føntørres og børstes, god fornøjelse siger jeg bare :-) Men jeg ved at når alt det er gjort så ligner Woogi også en million ;-)
Alt i alt en hyggelig påske med på et tidspunkt 17 hunde her i og omkring huset :-)


1 kommentar:

Anonym sagde ...

We had nice weather here to and spent most of our time outdoors over Easter :)