søndag den 20. april 2008

5 ugerIgår var de små 5 uger. Vi havde besøg af Jens og familien, det er altid hyggeligt at have jer på besøg, vi fik da vækket hvalpene..... Så kom Ove og hans kone for første gang for at se de små... De var nok lidt trætte efter at have haft besøg et par timer.

Jeg havde jo stadigvæk passe hunden Kiwi og da hendes mor var kommet hjem så skulle Kiwi også hjem, så jeg valgte at køre hende til Aabenraa, tog Woogi og hvalp 1 og 2 med, så de har været ude og køre ca 60 km i bil og de har været inde på et helt nyt område og set en Breton. Men det tog de i stiv arm, de nåede godt nok at brække sig da vi kørte derud men jeg havde også været så dum at give dem mad, men da vi kørte hjem så sov de sødt i bur bagved....


Gestern ist die kleinen 5 Wochen alt. Wir hatten besuch von Jens und seiner Familie. und auch Ove mit Frau.

Ich habe die kleine 1 und 2 ins auto gesethtz und ist nach Aabenraa gefahren 30 km hin und 30 km zurück, ich hatte Kiwi zuhause gefahren und die 2 kleine hatte es gut überstanden, die hatte einemahl sich übergeben aber ich hatte sie ja auch gefütter. Ins auto waren die kleinen in Käfig.

Ingen kommentarer: